Емблематичната шведска автомобилостроителна компания Volvo Cars, обяви решението си да

...
Емблематичната шведска автомобилостроителна компания Volvo Cars, обяви решението си да
Коментари Харесай

Шведски автомобилостроителен гигант съкращава служители

Емблематичната шведска автомобилостроителна компания Volvo Cars, разгласи решението си да редуцира близо 1300 офис чиновници в Швеция, като част от стратегия за усъвършенстване на разноските си.

От компанията декларират, че ще се съсредоточат върху преобразуването на бизнеса си, акцентирайки на усъвършенстването на разноските и успеваемостта на ресурсите. По-специално, възнамерява се смяна на методите на работа в някои подразделения на компанията.

" В резултат на това, в този момент компанията афишира съкращения на към 1300 работни места за офис чиновници в Швеция ", се споделя в пубикувано през днешния ден изказване на Volvo, написа Прайм. Уточнява се, че тази цифра съставлява към 6% от общия брой на чиновниците и служащите в Швеция.

От Volvo също по този начин уведомяват, че в околните месеци имат намерение да понижат разноските и да подобрят успеваемостта на поделенията си в целия свят, като в тази връзка ще преразгледат и понижат броя на консултантите си и надлежно техните платени услуги.

Компанията Volvo, учредена през 1927 година, е един от водещите в света производители на камиони, рейсове, строителна техника и мотори. Централата й в Швеция се намира в Гьотеборг. Броят на чиновниците на компанията по целия свят е общо към 100 хиляди души.
 Volvo ще построи цех за електрически автомобили в Словакия за €1,2 милиарда
Volvo ще построи цех за електрически автомобили в Словакия за €1,2 милиарда

Шведският производител на коли отваря първата нова фабрика в Европа от 60 години насам
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР