Емблемата на естрадата ни Георги Христов отвори голяма уста, но

...
Емблемата на естрадата ни Георги Христов отвори голяма уста, но
Коментари Харесай

Ето как Георги Христов стана за смях

Емблемата на естрадата ни Георги Христов отвори огромна уста, само че бързо я затвориха, станали жертва на нападките му. Певецът към този момент се занимава и със инцидентни консуматори в социланите мрежи, като им държи сметка какъв брой мъдри или тъпи са статусите им. На мушката му се оказа познатитя предприемач и притежател на компания за разчистване - Даниел Бачорски. Именно пострадалият даде публичност на разправиите му с Христов във Facebook.

Ето какво показа с приятелите си той:

„ Абе аз ли нещо не разбирам по какъв начин се случват нещата в тоя живот или великият артист ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и условия към нас простолюдните?!?!? В 12ч. през нощта си разрешава да дава препоръки, които някак не са му търсени. Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за доста народ, но май нещо имаш проблем, братко! Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя! Георги Христов е име в България! История! И най-малко единствено поради това, мисля че би трябвало да се съобразяваш. За край да ти кажа, че не съм доста сигурен, само че еФтин май се написа с В, господин Господ Бог! “

Към написаното бяха показани и фрагменти от чата му с Жоро.

<iframe src= "https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdaniel.bachorski.5%2Fposts%2F10220375991698511&width=500 " width= "500 " height= "818 " style= "border:none;overflow:hidden " scrolling= "no " frameborder= "0 " allowTransparency= "true " allow= "encrypted-media "></iframe>

Христов написа на Даниел, че прекалява с „ еФтините “ си постове. Бачорски взема решение да подходи към обстановката с възприятие за комизъм и даже стартира да се самоиронизира, че е от оня вид хора – „ селски душички “, които не са неприятни, само че са с дребни благоприятни условия и към тях би трябвало да се подхожда с разбиране… И приключва написаното с въпроса „ Кому е нужно да ме ядеш? “, на което Христов дава отговор: „ Не ми е цел! “.

След известно време Жоро търси контакт с предприемача, като му написа: „ Надскочи еснафщината! Духовно стеснен, затворен в кръга на своите ползи човек “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР