Елвира, която стана известна като "девственицата" от "Ергенът", най-накрая намери

...
Елвира, която стана известна като "девственицата" от "Ергенът", най-накрая намери
Коментари Харесай

Елвира от Ергенът показа кой е отнел девствеността ѝ

Елвира, която стана известна като "девственицата " от "Ергенът ", най-сетне откри любовта. Момичето, което неуморно пишеше стихове на Виктор, в този момент наподобява влюбена до уши, а преди няколко дни сподели и в кого.

До този миг тя само беше споделила, че има човек до себе си и даже загатна, че към този момент не е девствена. Любимият ѝ се споделя Александър Панайотов, а в профила си в Инстаграм е написал, че е футболен анализатор, само че дали това е специалността му в действителност, не е известно.

Елвира разкри, че той е нейният обичан, като показа тяхна обща фотография и написа дълъг и несъмнено, в присъщия за нея сантиментален жанр:

"Истински разкош е да те заловен крепко за ръка, толкоз крепко, че да не се страхуваш от нищо, да не се боиш къде отиваш и какво те чака. Какво ще срещнеш по пътя, там зад завоя.
И макар неизвестността си подготвена да тръгнеш на всички места, където и да те води, тъй като усещаш сигурност, тъй като те стиска по този начин мощно, че те кара да се чувстваш спокойна и предпазена! "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР