Елтън Джон се сбогува с публиката. Британският пианист и вокалист,

...
Елтън Джон се сбогува с публиката. Британският пианист и вокалист,
Коментари Харесай

Елтън Джон се сбогува с публиката

Елтън Джон се сбогува с публиката. Британският пианист и вокалист, основал част от най-запомнящата се музика в историята на поп рока, песни, вплели се в груповата ДНК на човечеството, завършва над 50-годишната си кариера с прощално турне.

Артистът, роден преди 75 години като Реджиналд Кенет Дуайт,  започна финалната част от северноамериканското си прощално турне в петък вечер в Ситизънс Банк парк във Филаделфия. И в довечера той усети любовта на публиката.

“Америка ме направи фамозен и няма да мога да се отблагодаря изцяло на тази страна ”, сподели той на публиката. “Благодаря за лоялността, за любовта, за нежността, която ми показахте ”.

Елтън Джон е  продал повече от 300 милиона записа по света, изнесъл е над 4000 концерта в 80 стран и, записал е някои от най-продаваните сингли за всички времена. Преработката му от 1997 година на “ Candle In The Wind ” в памет на принцеса Даяна  е с над 33 милиона продадени екземпляра.

Сър Елтън (той получи званието през 1998 г.) е постигнал над 70 шлагера в топ 40 , девет негови песни са били на върха на класациите, седем албума са били номер едно в чартовете в интервала 1972 година – 1975 година,  отстъпвайки само на “Бийтълс ”.

Русия употребява наемници от „ Вагнер “, с цел да укрепи сили в Украйна

Преди заключителното осъществяване на “ Goodbye Yellow Brick Road ”, Елтън се приближи до финала на прощалното си турне с думите:

“Наистина чакам с неспокойствие да прекарам остатъка от живота си с децата и брачна половинка си. Грижете се за себе си.  Обичайте се “.

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР