Елица Ценова е част от екипа на още от зараждането

...
Коментари Харесай

Офис преживяването на хората ще промени качествено сектора

Елица Ценова е част от екипа на още от зараждането на концепцията за основаване на компанията. В началото е ангажирана с построяването на капиталовия портфейл и образуването на партньорствата на Lion`s Head. От 2020 година, с изключение на с процесите на придобиване на нови активи и разширение на портфейла на сдружението, дава отговор и за резултатите на съществуващите активи като основен капиталов шеф в Lion`s Head Investments. Как се отрази обстановката с ковид на офис пазара? Доведе ли до трайни промени в метода, по който оперират бизнес постройките?- Пандемията докара до преосмисляне на предназначението, функционалностите и типа на офис площите и сложи в центъра колаборацията и интеракцията сред хората на работното място. Какво разбрахме през миналата година? Да, работата у дома може да бъде даже по-ефективна в избрани обстановки, само че стимулирането на хрумвания, развиването и творчеството, както и общата успеваемост на екипите се покачват, когато всички работят дружно. Бъдещето принадлежи на офис здания, които дават изцяло преживяване за хората, с съвременна, софтуерна, безвредна и уютна среда за работа. Говорим за работно пространство, разказано с три основни думи: еластичност, независимост, избор. Например един от нашите наематели има проекти да трансформира съвсем напълно офиса си в място за събиране на екипи с доста релакс зони, който да притегля и стимулира чиновниците, да показва в още по-голяма степен полезностите на компанията и да усили възприятието за принадлежност към нея.
Пазарът ще бъде сегментиран не на нови и остарели здания, а съгласно това кои от тях са в действителност качествени: с изключение на местоположението като наложителен аршин все по-голямо значение има потреблението на съвременни и интелигентни технологии, пространства, които подготвят към по-съдържателно другарство и креативност, високото равнище на предоставяните услуги, както и по-голямата отговорност за околната среда, енергийната успеваемост и практиките на корпоративната обществена отговорност. Буквално пред очите ни офисните здания еволюират в екосистеми, в центъра на които са сложени индивидът и неговите потребности. Фокусът към този момент не е единствено върху даването на офис пространство, а по-скоро върху разнообразието от услуги, улеснения и преживявания. Съвременното ръководство на постройките към този момент не се изчерпва с обезпечаване на базисните услуги като разчистване и техническа поддръжка. Ролята му става доста по-стратегическа - да сътвори чувство за принадлежност към избрана общественост измежду наемателите. Това издига работата на мениджърите на здания на друго равнище - да завоюват и запазят доверието на клиентите си и да бъдат в крайник с техните условия за по-качествено офис прекарване посредством новаторски и устойчиви решения.
Как се трансформираха условията на наемателите за работната среда и по какъв метод " Мегапарк " дава отговор на тези условия?- Изискванията на дейния работещ човек се трансформираха напълно предстоящо през последната година. От една страна, упованията са за еластичност във времето и метода на работа в офис среда, въпреки това, работещите хора имат все по-високи условия към цялостното си прекарване в офиса за реализиране по-добър персонален и професионален баланс. С други думи мечтаният метод на живот да откри отражение и в работната среда, офисът да се впише естествено в нашия темп, като стартираме от възможнотта да се храниш качествено, през това да спортуваш, да ползваш споделени услуги и необятен кръг от улеснения на една ръка разстояние. Именно това бе повода за измененията в.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР