Елитният футболен Левски и новакът във Втора лига Левски Лом

...
Елитният футболен Левски и новакът във Втора лига Левски Лом
Коментари Харесай

"Левски" от София и Лом не се победиха в контрола

Елитният футболен " Левски " и новакът във Втора лига " Левски " Лом не се победиха в контрола по време на лятната си подготовка.

Срещата, приключила 1:1, се изигра на подготвителното игрище на стадион " Георги Аспарухов " в София, като на нея участваха почитатели на столичани, както и притежателят на мажоритарния пакет акции Наско Сираков.

От титулярния състав на " Левски " отсъстваха двамата братя Борислав и Радослав Цоневи. Очакваше се през тази седмица те да подпишат нови контракти, само че от клуба още не са оповестили сходна информация.

Снимка: Lap.bg

За сметка на това измежду 11-те, почнали от първите минути на мача в редиците на столичани, попаднаха двама 16-годишни юноши на клуба - Асен Митков и вратарят Петър Андреев.

На стадион " Георги Аспарухов " с " Левски " Лом се завърнаха треньорът Емил Велев-Кокала и единственият футболист на " сините ", вкарал гол в Шампионската лига - Мариян Огнянов.

Снимка: Lap.bg

Новакът във Втора лига откри резултата в 13-ата минута за отчаяние на последователите към подготвителното игрище. Бившият футболист на ЦСКА 1948 Андон Гущеров стреля красиво по диагонала и прати топката във вратата на Андреев.

В края на първото полувреме домакините изравниха. Здравко Димитров стреля, уцели главата на Васил Сапунджиев и топката влезе в мрежата зад вратаря Деян Вълков.

Снимка: Lap.bg

През второто полувреме не паднаха голове.

Следващата контрола на първодивизионния " Левски " е и последна за лятната подготовка. " Сините " ще играят на 17 юли против " Етър " Велико Търново на стадион " Георги Аспарухов ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР