Елитни проститутки от България завладяха Арабския свят, пише „Уикенд”, като

...
Елитни проститутки от България завладяха Арабския свят, пише „Уикенд”, като
Коментари Харесай

Скандално! Наши плеймейтки прибират по 10 000 долара в Дубай за 3 дни в спалнята, вижте как

Елитни проститутки от България превзеха Арабския свят, написа „ Уикенд”, като се базира от собствен човек в Министерство на вътрешните работи.

Редом с труженички от Румъния, Русия, Полша, Чехия, Украйна и Унгария, нашенките заработват стабилен кеш с работа по тил, установи криминалистът. По думите му към 500 жрици на любовта, измежду тях и няколко известни плеймейтки, продават телата си на богати араби, като сексът за пари е проведен от деятелен сводник.

„ Схемата е следната: баровците наемат хубавиците за няколко дни – най-малко три, през фешън организация, а заплащането е $10 000 за проститутката и още толкоз за сутеньора. Основните пазари за жива плът са Дубай, Катар, задачите Обединени арабски емирства плюс Турция, Гърция и няколко европейски страни”, изясни криминалистът.

Униформеният източник бе безапелационен, че точно с проституция се изяснява и извънредно засиленият трафик на наши хубавици в посока Дубай. Ежедневно цели самолети със силиконови девойки хвърчат към емирството даже в най-големите жеги.

Повечето златотърсачки се хвалят с разходката до баровската дестинация с десетки фотоси във фейсбук , само че тактично премълчават какво са правили там. Така за всеобщата аудитория остава загадка дали визитата е била за да видят „ Танцуващите фонтани”, или да танцуват голи пред баровци на частни купони”, отсече мевереецът.

Разкритието е станало с помощта на засечени регулярни визити на ВИП хубавици към Дубай, които не заявяват никаква валута на излизане, само че се връщат в България с куп дарове и яка пачка.

„ Истината е, че много от моделките, които летят до ОАЕ, са там не за почивка и разходка, а с цел да станат наложници на богати араби за няколко дни, след което прибират облагата от 10 хиляди $ и се връщат назад в България”, явен бе криминалистът.

Наскоро известна наша миска била арестувана на Летище София с голяма сума пари, която не заявила. Сексбомбата имала над 35 000 евро в себе си, а когато ченгетата я питали за произхода им, изчуруликала, че неин другар й ги дал, с цел да си купи кола. Престъплението на дамата е, че не е заявила сумата при влизането си в страната.

„ Повечето елитни проститутки знаят за ограничаването да се носят суми, по-големи от 10 000 евро, и не ги надвишават. Разбира се, остава мистерия с какво са живели по време на престоя си там”, смее се граничен служител на реда. На летището към този момент си знаят една групичка от 20-ина доста известни родни манекенки и плеймейтки, които не слизат от страниците на пресата, които горе-долу всеки месец вървят „ на почивка” в Дубай, с цел да се въргалят с арабските милионери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР