Елитът на България изпуска парата от напрегнатото ежедневие с тлъсти

...
Елитът на България изпуска парата от напрегнатото ежедневие с тлъсти
Коментари Харесай

Ето кои ВИП-ове ударно пудрят нослета

Елитът на България изпуска парата от напрегнатото всекидневие с тлъсти линии „ бЕло “, научи HotArena .

Очевидци на неразрешената стимулация описват в специфичен блог в интернет случки с ВИП-ове, от които излиза, че 90% от елита постоянно протяга ръка към дрогата , с цел да постави „ розовите очила ” след тежък ден в репетиционната или на сцената, писа „ Таблоид “.

Твърди се, че доста от най-популярните имена в шоубизнеса са били на косъм скоропостижно да прекратят житейския си път, откакто попаднали на подправена кока, описват столичните хроникьори. През 2009 година да вземем за пример гласовитата Камелия легнала в болница поради линийка отровно „ бело ”, кълнат се блогърите . Сакатлъкът станал след присъединяване в чалготека, когато русата хала напудрила нослето с „ колумбийско ” знамение, който обаче се оказал забъркано от дилетанти в циганско гето .

 „ Белоснежни ” удоволствия постоянно си спретвал Константин . Още преди да се ожени за Надя, някогашният боксьор постоянно опъвал по една-две „ писти ” за тонус. Самият Константин е признавал, че по модата го отворил преди време боса на ВИС-2 Геолги Илиев .

За кокаинова диря се приказва и при Криско . Преди години рапъра даже бе хванат с опиати в недодялан хотел. Тогава абсурда бе заметен, а артиста през днешния ден не използва никакви вещества.

Мария Илиева и Белослава също са спрягани за консуметорки. Джаз певицата даже била видяна с бяло по носа след концерт по морето. От екипа й побързали да отрекат, че не бялото по носа не било дрога, а пудра от макиажа.

Друга емблема от шоубизнеса – блондинът Део , напряко си призна, както направи и Жана Бергендорф , че се бори с дрога демоните си. Неговата някогашна обичана – палавата Лора Караджова , също е в групата на „ белите ” почитатели, тръбят нейни другари. Щерката на „ сигналиста ” Данчо Караджов обаче не се свеняла и да пафка джойнт при липса на „ матрял ” за по-качествено зашеметяване. Актуалният театрал Явор Бахаров също е по-близък до тревата. През лятото на 2011 година той бе арестуван за 24 часа, тъй като в него откриха марихуана.

Култова обаче е случката с Катерина Евро . Преди години актрисата събрала погледите пред столична механа, където, за наслада на публиката, другарката певица Рени от „ Оркестър без име ” шмръкнала дебела линия кокаин с 50-доларова банкнота от предния похлупак на БМВ-то на футболната легенда Елин Топузаков. За Катето дълго време витаеха клюки, че даже е малко нещо дилър за елита. Официално обаче няма никакви доказателства, че актрисата има нещо общо с наркоразпространението.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР