Елена Йончева изненадващо смени цветовете на БСП с тези на

...
Елена Йончева изненадващо смени цветовете на БСП с тези на
Коментари Харесай

Листите на ДПС - изненади не липсват

Елена Йончева изненадващо смени цветовете на Българска социалистическа партия с тези на Движение за права и свободи

Без подозрение огромната изненада в листата на Движение за права и свободи е слагането на петата позиция актуалната евродепутатка от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Листата на придвижването се води от съпредседателя Джевдет Чакъров, а на втора, трета и четвърта позиция са сложени евродепутатите Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Танер Кабилов, наследник на някогашния аграрни министър от държавното управление на тройната коалиция Нихат Кабил. В сегашния европарламент Движение за права и свободи има трима евродепутати, което значи, че Йончева е сложена на граничното четвърто място, тъй като най-вероятно Чакъров ще се откаже от евродепутатското място и ще остане в българския парламент. Интересното е, че сходна информация се тиражира и за Искра Михайлова.

Изненади не липсват и в избора на листите за националните избори. Водач в Сливен е Хюсеин Хафъзов, който има известност на краен радикал, Мюсюлманският просветител от Айтос беше народен представител от Движение за права и свободи, само че през 2015 година напусна придвижването, с цел да се причисли към партия ДОСТ на Лютви Местан.  Формацията бе подкрепяна финансово от Турция,но по този начин и не съумя да влезе в българския парламент. През 2005 година става началник-отдел Образование в Главното мюфтийство, а месец по-късно основен секретар

Хюсеин Хафъзов е създател на комичния термин “ваканцуване ”. През 2013 г.  той разгласи от парламентарната естрада, че не бил „ ваканцувал ” до момента..

В Ямбол лидер на листата на Движение за права и свободи е Димитър Николов, кмет на бургаското село Трояново. Той стана доста известен в общественото пространство през 2022 година. Тогава задържа група незаконни мигранти, нахрани ги, обезпечи им здравна помощ и ги съобщи на Гранична полиция. Случката се разиграва в бургаското село Трояново. След последната промяна в Министерство на вътрешните работи, там полицейското ръководство беше закрито. Заловените мигранти са две групи – трима сирийци и трима афганистанци. Мъжете от дни скитали из Странджа, изоставени от каналджията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР