Елена Спасова е изключена от партията Демократи за силна България“.

...
Елена Спасова е изключена от партията Демократи за силна България“.
Коментари Харесай

Председател на ДСБ си тръгна от партията, погребвайки генерал Гном: Болшевик! Мухлясъл лозунг

Елена Спасова е изключена от партията „ Демократи за мощна България “. За това заяви самата тя във Facebook профила си:

Вече не съм член на ДСБ.

Никога не съм имала желание да напущам, тъй като мразя политическото номадство.

Преди два дни бях известена, че съм изключена. Уронвала съм престижа на партията с това, че показвам инакомислието си. По-зрелите от вас помнят времената, когато Партията беше права, даже когато бърка. По-младите в този момент също имат шанса да го запомнят, само че за благополучие или злощастие не знаят какво е ДСБ.

Аз съм областен ръководител и макар, или може би точно поради така наречен „ уронване “, моят регион непроменяемо е бил с най-хубави резултати за партията в цялата страна. Избирателите ценят когато не ги будалкат, когато не ги държат на мрачно и не им пробутват мухлясали лозунги. И гласоподават за резонни хора, вместо за напудрен фалш. Затова и имате военачалник с 800 преференции в половинмилионен град като Варна.

До днешния ден направих за марката ДСБ каквото можах. Съживих организацията си, катализирах основаването на младежката конструкция, печелих избори, разнасях храна по секции, приобщавах…

Днес ДСБ по лична воля напуснаха знакови хора. Фарсът на Националното заседание през февруари не беше задоволителен да ги накара да скъсат с партията, само че разрастващият се израстък на болшевизма им идва допълнително. Освен с държанието на партийното управление съм спорила обществено с доста от днешните напускащи. Никога това не стана мотив да спрем да си подвигаме телефона. Така движехме напред себе си и ДСБ.

Щетата от тази загуба за ДСБ е непоправима. В националната политика разпознаваеми лица остават един военачалник и неговият бард. 800 + 300 преференции.

Колкото до моите бъдещи проекти – на първо време ще апелирам пред цялостния състав на арбитража. Комунистическият правилник признат при предходния ръководител не оставя доста смисъл в това, само че аз съм Елена Спасова, повече ДСБ-ар съм от цялата пасмина в централата и в никакъв случай не се отхвърлям.

Бъдете здрави.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР