Елена Гунчева никога не може да бъде сигурна, че не

...
Елена Гунчева никога не може да бъде сигурна, че не
Коментари Харесай

Независимата депутатка Гунчева живее в личен ужас! Внимава с мъжете, за да не се окаже… роднина

Елена Гунчева в никакъв случай не може да бъде сигурна, че не е родила от родственик!

Депутатката Елена Гунчева изживява огромна драма в персонален проект. Тя и до през днешния ден не може да се отпусне с никой мъж, тъй като постоянно се чуди дали има роднинска връзка с него.

Както е известно, адв. Гунчева е осиновена през 1971 година Само след 3 години осиновителят й умира и на погребението му Елена схваща от осиновителката си, че са я осиновили, като я назовава „ хранениче “.

От този момент животът на актуалната самостоятелна депутатка към този момент не е същият. Тя стартира да вижда свои родственици във всеки един човек.

Това е повода любовните й връзки да се броят на пръстите на едната ръка. Гунчева непрекъснато се страхувала да не си легне с някой брат или братовчед и по тази причина стояла на изсъхнало с години.

Тя въпреки всичко става майка, само че на по-късен стадий, чак откакто е минала 35 година И до ден сегашен обаче адвокатката не е сигурна, че синът й не е плод на перверзен секс, а точно сред брат и сестра или сред братовчеди.

Бившото протеже на Костадин Костадинов е безапелационна, че няма да спре да търси същинските си родители. Само по този начин може да спре кошмарът й да вижда във всеки мъж, с който си ляга, собствен брат.

Източник: „ Минаха години “, Bairak.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР