Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време

...
Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време
Коментари Харесай

Шок! Кой удари шамари на Елен Колева

Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време е била унизена физически и душевен от прочут мъж. Тя обаче не пожела да назове насилника, обяснявайки, че това са минали работи. Актрисата, която безапелационно влезе в българкото кино с " Шивачки ", само че след това кариерата й забуксува, изля още откровения за сложните моменти в живота и в общуването с мъжете.

„ Любовите ми бяха извънредно трагични, тежки, разтърсващи, пречистващи и трансформиращи. Нито един от мъжете не остана до мен. Те не бяха мъже за дълъг път. Случвало ми се е доста пъти да се усещам самотна във връзките си. Но с помощта на всичко това станах много мощна. ”, показа Колева. И посочи, че по пътя е изгубила освен доста хора, само че и мястото в специалността си. „ Когато трябваше да предпочитам, се отхвърлих от кариерата, с цел да избегна ревността на индивида до мен. Никога не бих повторила същата неточност “, разяснява Колева, която сега е сама.
-->
„ Елен Колева беше идеалният артикул – мъже, кавги, мъжемелачка. Сега обаче жълтата преса издъхва. Уважавам своите врагове, тъй като те се оказаха мои учители. Няма кой да ме спре и пречупи ”, добави актрисата в студиото на Мон Дьо в Нова телевизия.



„ За мен вратите на киното се затвориха прекомерно рано. В тази специалност има доста злоба, просто станах бодил в очите на избрани хора. Един от учителите ми, с който имах връзка, се погрижи за това ”, хвърли скандалната въдица Елен Колева. Тя изгря при Мон Дьо в грациозен костюм в синьо като очите й и с блестяща кожа, за която се грижи Христина „ Тинта “ Панчева.     
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР