Електрическият кросоувър Kia e-Niro бе представен от Робърт де Ниро

...
Електрическият кросоувър Kia e-Niro бе представен от Робърт де Ниро
Коментари Харесай

Робърт де Ниро представи Kia e-Niro в Париж

Електрическият кросоувър Kia e-Niro бе показан от Робърт де Ниро на автомобилното ревю в Париж.



Ликът на артиста ще се употребява в европейската онлайн реклама на електрическия автомобил, в малките екрани и в печатните издания. Kia смята, че носителят на Оскар ще притегли повече евентуални купувачи.



Европейската версия на електрическия кросоувър Kia e-Niro има два модела с друга мощ, потенциал на батериите и пробег. Базовата версия на електрическия автомобил има електродвигател с мощ 100 KW (134 конски сили) и акумулаторен блок с потенциал 39,2 KWh. Те обезпечават ускорение от 0 до 100 км/ч за 9,8 секунди и пробег 312 километра (196 мили).



По-скъпата версия разполага със 150 KW (201 конски сили) електродвигател и 64 KWh батерия. Той се форсира до 100 км/ч за 7,8 секунди и има пробег 485 км в смесени условия и 615 км в градски условия. Този модел поддържа бързо зареждане с мощ до 100 KW, с което акумулаторният блок се зарежда до 80% за 54 минути.



И двете версии са с предно предаване и имат общоприетата седемгодишна гаранция на Kia до 150 хиляди километра пробег.

Продажбите на напълно електрическия (BEV) кросоувър Kia e-Niro в Европа ще започват още този месец. Цените към този момент не са оповестени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР