Ел Чапо от България - Васил Божков - завъртя нова

...
Ел Чапо от България - Васил Божков - завъртя нова
Коментари Харесай

Божков с ново старо клише за плащани подкупи

Ел Чапо от България - Васил Божков - завъртя нова конспирация в типичния си мафиотски жанр. Олигархът с 18 обвинявания, който завлече 700 млн. лева и се скри в Дубай, се ожали, че не го търсят от прокуратурата, атакува поименно основния прокурор Иван Гешев и още веднъж нападна страната в лицето на премиера Бойко Борисов, написа " Монитор ".

Като характерен клеветник от Магурата, велинградския Ел Чапо нападна прокуратурата, че бездейства по подадените от него сигнали. Божков стига и по-далече като се изяснява по какъв начин адресът му бил прочут в първокласната кооперация в Дубай, която към този момент ви показахме, само че към момента никой не му е взел показания. Вместо да се върне у нас и да съблюдава закона, хазартният необут се е вживял в ролята си на ВИП личност и желае него да го търсят, а не той да следва законите на България.

Обвиняемият хазартен необут непосредствено нападна и държавното управление с вехтата опорка, че е дал 67 млн.лв. на Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и Менда Стоянова, като пробутва и извлечения от персоналната си сметка в интервала 2017-2019 година По тази тематика той към този момент беше опроверган, че е финансирал политическата акция на Мая Манолова, както е захранвал с пари и митинги против властта.

Отново българския Ел Чапо се прави на ощипан за завлечените 700 млн. лева и реве за правораздаване, като в това време брутално погазва законите. В цялата му акция са се присъединили и останалите едри олигарси Цветан Василев, откраднал 56 милиарда лева от КТБ и избягал в Сърбия, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев. Целта на всички тях е една - да избегнат правораздаването. А цялото им бягство се финансира обилно от милиардите, които откраднаха от всички нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР