Ексцентричният Уди Алън, който наближава своите 90 години, се появи

...
Ексцентричният Уди Алън, който наближава своите 90 години, се появи
Коментари Харесай

Уди Алан се появи с трите си любими жени

Ексцентричният Уди Алън, който наближава своите 90 години, се появи на последната си кино премиера от доста години насам -   “Coup de Chance ”.

Това е негова 50 подред кино премиера, ето за какво той бе дружно в компанията на своите две дъщери от брака си с 52-годишната си брачна половинка Сун-И Превин. Сред множеството холувудски кавги, несъмнено житейската история на Уди Алан е запаметяваща се. Сун И е негова доведена, осиновена щерка от брака му с Миа Фароу. 

След развода им, Алън и Сун стартират връзка, имат две дъщери, които са на 24 и 23 години към този момент, тъкмо с тях беше пристигнал на премиерата си известният кино деятел. и по време на премиерата си, обаче Алън бе застигнат от абсурда в живота си.

Преди време, Дилън Фароу, осиновена от брака сред Миа Фароу и Алън признава, че той я е насилвал като дете, само че и до през днешния ден отхвърля, само че това бележи един от популярните кавги, а мнозина считат, че той в действителност е бил отговорен.

Въпреки всичко последната скорошна премиера на Уди Алън бе призната с интерес, а появатъа му с цялото му семейство е в действителност необичайност, по тази причина публицистите се заинтригуваха повече, децата на Уди Алън - дъщерите Бечет, на 24 година, и Манзи, на 23 г. странят от камери и папараци. 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР