Ексцентричният поет Константин Трендафилов, по-известен с музикалното си алтер его

...
Ексцентричният поет Константин Трендафилов, по-известен с музикалното си алтер его
Коментари Харесай

Папи Ханс призна: Когато бях на 20, спях с мъже

Ексцентричният стихотворец Константин Трендафилов, по-известен с музикалното си алтер его Папи Ханс, самичък твърди, че за прочут интервал от живота си е бил „ на другия бряг “.


Спряганият за сигурен участник във „ ВИП Брадър” юноша решил да опита от първо лице живота на противоположните, с цел да натрупа житейски опит, само че открил, че силата му не е в еднополовите връзки. „ В продължение на близо 10 месеца бях гей”, без срам споделя актуалната половинка на певицата Дара.

„ Между 20-ата и 21-ата си година бях съкровен и с мъже, станах част от тяхната ъндърграунд просвета. Запознах се с доста забавни хора и натрупах незаместим обществен опит”, твърди Трендафилов, представен от "Таблоид ".

Папи Ханс влиза във "ВИП Брадър "

A post shared by Konstantin Trendafilov (@iampapihans) on Aug 6, 2018 at 12:24am PDT

В последна сметка обаче Папи Ханс не издържал на непрекъснатите интриги и злословия в гей обществото. „ По-лошо е даже от завод с шивачки. Всичко по теб се разисква 24 часа в денонощието – от метода, по който си си подстригал брадата, през тона, с който казваш „ добър вечер”, до последната ти стихосбирка. Дойде ми допълнително и взех решение да се върна в редиците на „ нормалните”, споделя Константин.

Бунт против Папи Ханс

Преминаването от една полова ориентировка към друга очевидно не е нещо необичайно или впечатляващо за младото потомство, тъй като почитателите на Трендафилов одобряват другите му превъплъщения без да се скандализират въобще. Според мнозина Папи Ханс си измисля, с цел да се прави на забавен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР