Ексцентричният хип-хоп изпълнител Венци Венц и половинката му Мелани направиха

...
Ексцентричният хип-хоп изпълнител Венци Венц и половинката му Мелани направиха
Коментари Харесай

Венци Венц с тъпа изцепка, сложи уиски на прощъпалника на бебето си

Ексцентричният хип-хоп реализатор Венци Венц и половинката му Мелани направиха прощъпалник на 1-годишната си дъщеря Агуая на рождения й ден – 28 декември, видя HotArena. Както традицията повелява, на несъмнено разстояние от хлапето се слагат предмети, които биха могли да привлекат вниманието му. Питката се търкулва пред бебето в посока подредените предмети. Според обичая, оня от тях, който детето допре първи, демонстрира с какво детето ще се занимава, когато порасне.

Пред дребната Агуая рапърът беше сложил кутийка с пари, микрофон, лекарски слушалки, книгата „ Търговския закон ”, лупа, писалка, клещи, джиесем, и няколко банкноти от 100 лева Най-необичайният предмет бе чаша с уиски. Заради мощния звук, който създаваха гостите на рапъра, преди малко проходилото бебе дълго се луташе към поставените предмети. Накрая си избра алена кутийка на бели точки, в която имаше пачка с пари. Окуражено от радостните възгласи на гостите, Агуая сграбчи и банкнотите от 100 лева Щастливият баща разгласява в обществените мрежи видеоклип от прощъпалника на щерка си. „ Агуая направи сложен, само че умен житейски избор ”, разяснява доволният рапър.

Чашата с уиски обаче озадачи мнозина, които недоумяваха по какъв начин ли му е хрумнало да я сложи измежду останалите предмети . „ Сигурно е за барманка ”, гадаеха някои от почитателите на рапъра. Малката Агуая е плод на любовта на музиканта и 21-годишната Мелани.
Запознати издават, че до момента в който младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци траял живота си постарому. Двамата обаче не живеели дружно. Той нееднократно е споделял, че с Мелани се намирали в нетипична обстановка. Изпълнителят учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали единствено топли приятелски усеща.

„ С Мелани сме другари сме от години. Един ден тя ми предложи да си създадем бебе, аз обмислях концепцията известно време и най-после одобрих. Получи се незабавно. Ние не сме общоприетоо семейство ”, разказвал е татуираният ексцентрик.
Заради известността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му случки били многочислени. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал желание да стопира с изцепките и нощните занимания. Тъй като решил да живее настрана от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания метод на живот и безспирните купони, написа " Уикенд "
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР