Ексцентричната поп звезда Лейди Гага, която се изявява и като

...
Ексцентричната поп звезда Лейди Гага, която се изявява и като
Коментари Харесай

Лейди Гага доминира на видео музикалните награди на MTV

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага, която се изявява и като актриса, господства на видео музикалните награди на MTV.

Певецът Уикенд завоюва топ оценката за видео на годината. И двете звезди насочиха послания, свързани с актуалното световно състояние - "Носете маски " и "Справедливост за Джейкъб Блейк и Бриона Тейлър ", оповестяват международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Поп звездата Лейди Гага завоюва пет оценки, множеството от които за съдействието й с Ариана Гранде над песента "Rain on Me ". Двете певици за първи път извършиха онлайн хитовото си парче.

"Носете маски. Това е симптом на почитание ", съобщи Лейди Гага при едно от излизанията си на сцената, с цел да получи оценки като реализатор на годината, за ария на годината и новоучредения почетен приз Tricon.



С електронна маска ексцентричната поп звезда извърши потпури от свои шлагери, измежду които "Stupid Love ", "Chromatica II'' и "911 ". За взаимното осъществяване на Лейди Гага и Ариана Гранде към тях на сцената се причислиха танцьори с маски.

Уикенд - първият реализатор на шоуто, отдаде респект към Джейкъб Блейк и Бриона Тейлър - двама афроамериканци, убити от полицейски чиновници, откакто завоюва водещата премия за видео на годината и беше отличен в категорията за темп енд блус за шлагера си "Blinding Lights ".



"Наистина ми е мъчно да чествам тъкмо в този момент и да се насладя на момента, по тази причина ще кажа единствено: Справедливост за Джейкъб Блейк и Бриона Тейлър ", показа Уикенд.

Наградното шоу стартира с различен трогателен миг - водещата Кики Палмър съобщи, че то е отдадено на артиста Чадуик Боузман, който умря в петък на 43-годишна възраст, откакто от години водеше загадка борба с рак на дебелото черво.

На церемонията бяха почетени и починалите рапъри Джус Уърлд и Поп Смоук, чиито албуми не престават да преобладават в чартовете и стрийминг услугите.

Продължилото над два часа шоу приключи с осъществяване на "Блек айд пийс " взаимно с Ники Джем и Тайга, чието заключително обръщение беше: "Животът на чернокожите има значение ".

По-голямата част от церемонията мина под знака на занимателни осъществявания - някои авансово записани, други снимани на разнообразни места в Ню Йорк, макар че локациите не постоянно можеха да бъдат разпознати. Шоуто трябваше да се организира в центъра "Барклис " в Бруклин, само че първичните проекти се трансформираха поради коронавирусната пандемия.

Колумбийският артист и победител в латино категорията Малума пя от Бруклин, до момента в който Уикенд показа осъществяването си от Манхатън. Кей-поп звездите Би Ти Ес, които завоюваха четири награди, пяха от родината си Република Корея. На моменти в предварителното записаното си осъществяване момчетата демонстрираха умелите си танцови придвижвания на фона на "Таймс скуеър ".



Рапърът Да Бейби показа няколко свои шлагера, измежду които "Rockstar ". По време на едно от осъществяванията си Да Бейби рапира, до момента в който скача върху покрива на полицейска кола на фона на пламнал град.

Носителката на наградата за нов реализатор - рапърката Доджа Кет, предложи футуристичен пърформанс на шлагерите си "Say So " и "Like That ".

Сред останалите реализатори бяха латино момчешката група CNCO и Майли Сайръс, която изпя парчето си "Midnight Sky " върху голяма диско топка, пресъздавайки клипа към песента й "Wrecking Ball " от 2013 година



С четири оценки, колкото и момчетата от Би Ти Ес, се окичи Ариана Гранде. Певицата завоюва една от новоучредените награди - за най-хубаво видео, записано в домашни условия за взаимното си парче "Stuck with U " с Джъстин Бийбър. Другият новоучреден приз - за най-хубаво осъществяване онлайн под карантина, беше присъден на група CNCO за "MTV Unplugged at Home ".



Сред останалите отличници на видео музикалните награди се подреди рапърката Меган дъ Стелиън с приз в категорията за хип-хоп за парчето й "Savage ".

Певицата Тейлър Суифт беше отличена за постановка за парчето "The Man ".

"За първи път дирижирам видео. Искам да употребявам опцията да благодаря на екипа, който повярва в мен като дебютант режисьор, и снима видеото дружно с мен ", показа Суифт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР