Ексцентрична и усмихната жена, както и авантюрист по душа, продължи

...
Ексцентрична и усмихната жена, както и авантюрист по душа, продължи
Коментари Харесай

Билалов без думи! Какво му казаха в Стани богат

Ексцентрична и усмихната жена, както и авантюрист по душа, продължи играта си в „ Стани Богат “ през днешния ден. Преди обаче Цвете Тюлева да стартира да дава отговор на въпросите, тя впечатли Михаил Билалов със страховит роман за престоя си в Мексико.

„ В Мексико ме заведе моя другарка, за което съм й доста признателна. Тя беше художник и по този начин много сензитивен човек, актьор, също беше почувствала нещо доста друго в Мексико и сподели, че би трябвало да отидем. Там е нещо друго, не знам какво е, дали силата на земята, дали е тяхната история, просвета, само че е доста друго място. Изключителни хора са “, стартира Цвете.
-->
„ В Чикаго имах по този начин ежедневни контакти с мексиканци, има много мексиканско население, само че просто на тяхната родна земя е доста друго, доста е умерено, доста е чисто, хората са положителни. Просто един оазис, райско място, изключителна вода, а аз доста одобрявам вода. Не съм сигурна дали е поради това, само че просто имах необикновено прекарване, бих споделила даже на физическо равнище усещаш по различен метод природата, изобщо беше ужасно.

След това се върнах още един път, само че към този момент не беше същото. Било е значимо обаче за мен да осъзная някакви неща за себе си, и човек от време на време би трябвало да рестартира “, добави Цвете.

Мъж се чудеше дали от приказки ще има време за въпроси, а жена дефинира Цвете като хубавица и изрази вяра, че ще покаже познания. Друга дама обаче бе на радикално друго мнение за Цвете: „ Много се лигави, прекомерно е. “

В последна сметка Цвете си потегли единствено с 500 лв., защото бе провалена от жокер другар за въпроса за 3000 лв..

Въпросът беше: В кой град цари последният държател на Второто българско царство?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР