Екстремален индекс за риск от пожари е в сила на

...
Екстремален индекс за риск от пожари е в сила на
Коментари Харесай

Риск от пожари в пет области в страната

Екстремален показател за риск от пожари е в действие тук-там в пет области на страната за 19 август, оповестява " Монитор ". Индексът обгръща територии от областите Ловеч, Велико Търново, Плевен, Бургас и Пазарджик. Високият показател значи, че са вероятни бързо разпространяващи се доста мощни пожари.

Ново огнище с пламъци е зародило на локализирания през вчерашния ден пожар сред софийските села Реброво, Луково и Владо Тричков. Огънят е лумнал към 5 часа сутринта на необработвана поляна и поради вятъра се движи към близката борова гора.

Пожарникари и горски са се насочили към огнището да потушават огъня. Според Георги Колев началник на пожарната в Своге, няма заплаха за обитаемите къщи, само че две изоставени към този момент са изгорели.

Дими градското бунище край кюстендилското с. Радловци, алармираха нощес живущите в северната част на регионалния град. На място е изпратен екип на общината с водоноска. Ситуацията е под надзор, оповестяват от пожарната. Сметището е било закрито на при започване на предходната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР