Експертите от ДАНС трябва да обърнат внимание на последните няколко

...
Експертите от ДАНС трябва да обърнат внимание на последните няколко
Коментари Харесай

Андролова с разкрития: Класическа измама! ДАНС да разследва Асен и решенията му за БЕХ

Експертите от ДАНС би трябвало да извърнат внимание на последните няколко седмици от живота в оставка на държавното управление „ Денков “! Как пари от БЕХ отиват под формата на обезщетения за всички тези медиатори, които подвигнаха инфлацията, които унищожиха стопанската система. Вече става напълно ясно, че с всички свои дейности Асен Василев не си стъкмява бюджета. А си подрежда персоналния портфейл!
Асен Василев НЕ оказва помощ на българската енергетика и НЕ основава никаква ликвидност, за каквато кукленият му министър Румен Радев с самоувереност оповестява. Асен Василев източва до последната капка. Напук на Народното събрание, което го задължи за дейности, с последното си решение Асен Василев реализира две неща в региона на енергетиката. Той взима актив, който е бил в БЕХ и в „ Булгаргаз “, дефакто фактурите по вземанията от „ Топлофикация “. И оттова нататък може да се разпорежда с тях както откри за добре.
Всички контрагенти, непознати компании, които имат хрумвания за приватизация или концесия, към този момент ще вървят при него, в неговия кабинет, ще му се кланят и ще го черпят. Той ще взема решение ориста на „ Топлофикация “. И надлежно комисионите. И апелирам да обърнете внимание, че кметът на София е креатура на Политическа партия, т.е. на Асен и Кирил. Чудесен факт, който би трябвало да улесни схемата за трансформацията на „ Топлофикация “. Дали ще се реализира тази скица, зависи от доста неща, само че стъпките методично се вършат. Затова при сделките за кабинет Политическа партия непременно желаеха енергетиката. Защото имат незавършени схеми.
Второто нещо, което Асен реализира, е, че от 728 млн. лв., които отиват във Фонд „ Сигурност на електроенергийната система “, 280 млн. ще се източат непосредствено по сметките на тези, които са нагнетявали неразумно газ в „ Чирен “. Това е „ Булгаргаз “, само че това са и тези частни компании, които са нагнетили спекулативно количества газ, с цел да могат да ги продават на „ Булгаргаз “, както правеха през последните две години. Посредниците са нагнетили тези количества за СПЕКУЛА и против тях не стоят контракти. Това си е техен бизнес риск. Въпреки това Асен ще ги компенсира, източвайки българската енергетика.
Обърнете внимание! Тези пари ще отидат при тези компании, които унищожиха „ Булгаргаз “, и българският народ още един път ще заплати този газ, който те са купили. Ние към този момент един път сме платили цената на скъпия газ от медиаторите. Деница Златева безконтролно е нагнетявала безценен газ, който сега е негоден. И в този момент Асен задължава страната да компенсира на практика безстопанствеността в ръководството на „ Булгаргаз “, веднъж, и настрана от това, повторно, да се компенсира и неприятното бизнес ръководство на частните медиатори. Те са продали една част на „ Булгаргаз “ един път, а другата част са нагнетили, с цел да могат отново да продават на „ Булгаргаз “. Обаче тъй като към този момент нямам по какъв начин да се получи това и договорката им пропада, поради скъпия газ, който са придобили, Асен взема решение да ги компенсира с избрани суми.
За това решение газовите медиатори сигурно ще изразят благодарността си по отговарящ метод, а БЕХ още веднъж ще бъде източен! ТОВА Е КЛАСИЧЕСКА ИЗМАМА!
Поредното разгромяване на бедната ни страна в интерес на частните джобове. И няма смисъл да се дава нелепия образец с Европа… Защото Европа в действителност имаше дефицит на газ. А България в никакъв случай не е имал дефицит. Ние продължихме да си получаваме съветски газ, единствено че през медиаторите. Които сега към този момент са придобили 40% от пазарния дял на „ Булгаргаз “. Затова следва и да ги наградим още един път. „ Булгаргаз “ закупуваше количества, които не са нужни. Срещу тези количества не стояха НИКАКВИ ДОГОВОРИ за продажба! Къде е заповедта на министъра, в осъществяване на която това нагнетяване на остатъци се е случило?!
Отделно от „ Булгаргаз “ медиаторите нагнетяват за СПЕКУЛА! За да могат да продават размери на некадърната директорка на „ Булгаргаз “, която им извършва поръчките да източване на държавен запас в частни джобове. В момента „ Булгаргаз “ продължава да търгува газ на гръцката борса под себестойност, с цел да не може да се вижда кои са купувачите. ИЗТОЧВАНЕТО СИ ВЪРВИ, ТРУПАТ съдебна експертиза УМИШЛЕНИ ЗАГУБИ, СЪОТВЕТНО съдебна експертиза ПОЯВЯВА И НАРОЧНО КОМПЕНСИРАНЕ!
Обяснява се пред жителите като хуманизъм и решение на неотложни задания за напредък в стопанската система. В реалност – тежка съсипия. Ето по тази причина им е ужасно нужна и промяната в службите! За да приключат страната. Засега единствено са я отвлекли. Правителството на Денков е мъртво! И даже когато е мъртво, то отново продължава да интоксикира бъдещето ни със съсипващи дейности. Асен Василев докопа фактурите на „ Топлофикация “, с цел да може той да дефинира кой ще е новия притежател или концесионер на „ Топлофикация “. Но то да е единствено „ Топлофикация “… Всичко се завърши.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР