Експерти все още претърсват местопроизшествието в едно от предградията на

...
Експерти все още претърсват местопроизшествието в едно от предградията на
Коментари Харесай

Какво е известно до сега за убийството на Красимир Каменов-Къро, издирван от Интерпол

Експерти към момента претърсват местопроизшествието в едно от предградията на Кейп Таун - Констанция, където в утринните часове на деня бяха открити телата на четирима души. Смята се, че жертвите са жители на България, излиза наяве от известие, оповестено на формалната интернет страница на полицейската работа на Република Южна Африка, предава " Фокус ".

От полицията разясниха, че са били извикани на мястото на престъплението малко след 8:00 часа сутринта (местно време). Открити са две дами и двама мъже на възраст сред 40 и 50 години, като съгласно представителя на правоохранителните органи Андре Траут към този момент се счита, че жертвите са български жители.

" Около 08:20 часа бяха открити телата на две дами и двама мъже на възраст сред 40 и 50 години с огнестрелни рани. Смята се, че жертвите са от български генезис “, се споделя в публикуваното известие.

В текста се добавя, че " претекстовете за за убийствата към момента не са открити, като детективите работят интензивно в търсене на улики “. По случая е стартирано следствие.

Има и непотвърдени известия и за друга смъртоносна пукотевица пред съда в Уинберг, само че няма информация дали двата случая са свързани.

Изданията The South African, TimesLIVE и други локални медии оповестяват, че към 12:35 часа локално време специалисти към момента са правили оглед на мястото на престъплението. Подчертава се, че Констанция е едно от най-богатите и " зелени “ покрайнини на Кейптаун, ситуирано на към 15 километра от центъра на града.

По-рано представителят на Прокуратурата Сийка Милева съобщи, че няма постъпила публична информация за изтезанието на Красимир Каменов-Къро и неговата брачна половинка в дома им в ЮАР.

За Каменов се знае, че живее в Република Южна Африка от минимум 15 години. Той бе упрекнат задочно от Софийската градска прокуратура като гарант на убийството на някогашния чиновник на Министерство на вътрешните работи Любомир Иванов през март 2022 година.

В края на месец април по гледище на българските управляващи той бе разгласен за търсене от Интерпол с така наречен алена бюлетина поради ликвидиране, опасност за ликвидиране и изнудване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР