Експерти прогнозират нашествие на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на

...
Експерти прогнозират нашествие на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на
Коментари Харесай

Гигантски паяци превземат Обединеното кралство

Експерти предвиждат настъпление на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на жителите на Англия. Феноменалните им размери се дължат на топлото лято през годината, оповестява в. The Sun.

Учени предизвестяват, че членестоногите с размер от 7,5 сантиметра ще провокират неприятни усеща в доста семейства. На тези твари им е провървяло това лято, споделят специалистите. Заради жегите мощно е повишен броят на мухите, което обезпечава богата храна на паяците в размножителния им интервал.

При елементарни условия тези животни странят от домовете на хората, само че нуждата да се чифтосват и да снасят яйца трансформират държанието им.

Експертите предлагат на британците да ревизират домовете си за паяжини и прашни ъгли, които са отлична среда за паяците.

Най-успешното противопоставяне против неканените посетители е постоянното разчистване на пространствата. Добрата вест в тази ситуация е, че ухапването на гигантските паяци не е рисково за хората и домашните любимци, защото те не са отровни за разлика от събратята си в южните страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР