Експерт по връзките разкри червените предупредителни линии, за които трябва

...
Експерт по връзките разкри червените предупредителни линии, за които трябва
Коментари Харесай

6 начина на поведение във връзката, за които трябва да внимавате

Експерт по връзките разкри алените предупредителни линии, за които би трябвало да внимавате в навиците си при запознанствата и връзките.
Кейт Мансфийлд от Обединеното кралство споделя, че с цел да следите за евентуално токсични черти у колегата си е " извънредно значимо, изключително в случай че имате история на избор на несъответствуващи хора, на корист или нездравословни връзки ".

Много е значимо да знаете къде можете да сте нездравословни или да саботирате себе си.
" Превеждам клиентите си през доста обстоен развой на обмисляне, в който изследваме наложителните неща и главното държание при запознанства и идентифицираме алените линии в нас, които могат да саботират или да повлияят отрицателно на опциите ни за запознанства ", разкрива тя.

Кейт споделя за 6 метода на държание, за които би трябвало да внимавате.

 токсични връзки

1. Избягване

Според Кейт избягването е " огромно и мъчно за забелязване ". Това е по този начин, тъй като то се демонстрира по " дребни и фини " способи, само че може да има съдбовни последствия за саботирането.

" То се демонстрира като отбягване на запознанства за дълги интервали от време и несъразмерна " претовареност ", с цел да се избегне самотата, гледане на сериали и несъразмерна ангажираност с другари и семейство, жертвайки любовния си живот ", разкрива тя.

" Започнете да практикувате медитация, отделяйте време всеки ден, с цел да се свържете с вътрешния си свят, да забавите темпото и да усетите възприятията си. “

Експертът по връзките прибавя, че това ще помогне да идентифицирате потребностите си и да създадете прочувствена връзка с другите.

2. Обсебване и мечти

„ Тук проектираме какъв желаеме да бъде някой, вместо да отделим време да го опознаем “ - изяснява Кейт.

Това може да докара до изгубване във фантазията, вместо да поемете риска от същинска връзка. Когато се срещнете с индивида, може да се окаже, че не го изслушвате вярно или не преценявате какъв брой е наличен.

 токсични връзки

3. Тревожна обвързаност

Експертът по взаимоотношенията споделя, че това е моментът, в който страдаме от проблеми с изоставянето - оттова и повода да станем " нуждаещи се, прилепчиви и тревожни ".

„ Поведението включва преждевременно вдишване на ангажимент прекомерно рано, занемаряване и слаби граници “ - изяснява тя. 

4. Преценка и сериозно мислене

Това е постоянно срещано събитие, което в действителност може да убие възможностите ви да намерите любовта - предизвестява Кейт, - когато ставате прекомерно придирчиви и имате нереалистични упования към евентуалния сътрудник.

В този случай ще го съдите за дребни неща, които не са изключително значими, и ще се придържате към " невероятно високи стандарти ".

" Позволете на хората да вършат неточности ", приканва тя. „ Бъдете общителни, прощавайте за дребните неща ".

 токсични връзки

5. Да бъдете прекомерно благи

Кейт споделя, че неавтентичното захаросано държание - или избягването на спорове и прекомерното единодушие - е " цялостен отвод за евентуалните ви сътрудници ".

" Често си мислим, че е привлекателно да бъдем благи, само че в действителност това бързо става скучно ", разкрива тя. " Истинската химия постоянно идва от споровете и разликите, а не просто от това да угаждаме на другия човек. “

Експертът по запознанства прибавя, че множеството хора " усещат, когато не са себе си ".

" Това основава спиране на връзката и чувство за безсъдържателност или липса на искра ", сподели тя.
„ Поемете риска да бъдете изцяло себе си, да изразявате мнението си, по топъл и другарски метод, когато не го вършиме, това постоянно води до неуспех на връзката по-късно, тъй като тя не се основава на истината “.

 токсични връзки

6. Прекалена съревнователност

От друга страна, Кейт предизвестява, че прекомерната съревнователност също е цялостен палач на срещите.

„ Опитайте се да избягвате и прекомерно многото смешки, тъй като непрекъснатото шегуване може да стане изтощително и незадълбочено “ - споделя тя.

Експертът поучава да се избере " топъл комизъм и самоирония " като метод за основаване на достоверна връзка.

Това би посочило на вашата половинка, че сте наясно със себе си, което е " доста привлекателно качество ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР