Екшън в студиото на Нова тв тази сутрин. Мира Иванова

...
Екшън в студиото на Нова тв тази сутрин. Мира Иванова
Коментари Харесай

Екшън в студиото на Нова. Мира Иванова изригна в ефир: Има ли дежурни в пресцентъра на МВР?!

Екшън в студиото на Нова тв тази заран. Мира Иванова остана сама в ефира. Екранната й половинка Виктор Николаев отсъстваше, като причина за това не бяха обявени. Най-вероятно обичаният водещ си е взел почивен ден.
Мира обаче бе в бойна форма. И крепко се скара на Министерство на вътрешните работи за неналичието на информация по злокобната злополука тази нощ в София. 18-годишен дилетант зад вола с брошура на по-малко от два месеца не спря на топ палка на полицията, избяга от катаджиите и с гневна скорост прегази момче и момиче на тротоар. Двамата починаха на място.
„ От към 06:30 и половина звъним в пресцентъра на Министерство на вътрешните работи за потвърждаване на тази информация. Много апелирам в пресцентъра на Министерство на вътрешните работи някой да си вдигне телефона и да удостовери, или да отхвърли, или изобщо да ни споделя какво се случва, тъй като тук не става въпрос за любознанието на група кореспонденти, а за нашата опция или неспособност да осведомяваме феновете си за доста тежък случай в центъра на София “, ядосано сподели Мира Иванова.
„ Другото ни е да ни кажат просто какво е работното време на Министерство на вътрешните работи и да знаем просто да не ги търсим отвън това работно време. Защото съм сигурен, че там на мястото има хора, които цяла нощ са си правили работата и не престават да го вършат. Въпросът е от пресцентъра да ни кажат какво е правилно, кое не е. И какво тъкмо се е случило, и какво тъкмо се знае досега. Благодаря за вниманието “, съобщи водещата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР