Екшън в ефира на БНТ събуди българите. Георги Харизанов и

...
Екшън в ефира на БНТ събуди българите. Георги Харизанов и
Коментари Харесай

Екшън в БНТ заради Борисов. Харизанов и Хаджигенов на нож

Екшън в ефира на Българска национална телевизия разсъни българите. Георги Харизанов и Николай Хаджигенов влязоха в вербален спаринг поради Бойко Борисов. Двамата разясниха горещите политически тематики, само че от първите им думи си пролича, че абсурдът е неминуем.

-->
Хаджигенов в характерен жанр оплю водача на ГЕРБ Бойко Борисов и сподели, че усъвършенстваната връзка сред водещите партии не значи нищо.

Харизанов го отвърна, че сега в Народно събрание се случват доста политически неща, които той харесва.

" Какво ви харесва на вас, да ходите в Банкя и да играете футбол и тенис ли ", попита някогашният народен представител. " Тенисът е страховит спорт, предлагам ви да опитате. Аз вървя в Банкя да играя тенис, а не да докосвам по нощните шкафчета. Кортовете там са доста положителни, въздухът е доста чист ", отвърна анализаторът.

Двамата продължиха да се заяждат.

Харизанов бе безапелационен, че е склонен тъкмо тези партии, които избра народът на вота, да влязат в Народното събрание като съобщи, че не му липсват Мая Манолова, Татяна Дончева и партиите на митинга. По този метод той захапа Хаджигенов, който беше част от 47-ото Народно заседание в обединението " Изправи се. БГ " с Мая Манолова.

Хаджигенов не пожела да отговори на своя събеседник, макар че водещият Георги Любенов му трансферира изкусно топката.

" Другите политически сили смятат за обикновено да се мазнят на Борисов, ние не ", възкликна Хаджигенов.

" Радвам се, че студиото на Българска национална телевизия беше поле за диалози сред двама анализатори, каквито са Георги Харизанов и Николай Хаджигенов ", приключи Любенов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР