Ексъпругата на бившия кмет на Варна - Кирил Йорданов, Бояна,

...
Ексъпругата на бившия кмет на Варна - Кирил Йорданов, Бояна,
Коментари Харесай

Есксъпругата на бившия кмет на Варна получи грамота от настоящия

Ексъпругата на някогашния кмет на Варна - Кирил Йорданов, Бояна, получи грамота от настоящия - Иван Портних, предаде кореспондент на Varna24.bg.

Наградата не е за нея персонално, а за институция, в която сега работи и е взела участие в състезанието на общината - " Да украсим Варна за Коледа “.

Бояна е някогашна манекенка. Притежава магистратура по " Туризъм " и " Държавна администрация ". Работила е в графа за просвета в Българска национална телевизия и в частни малките екрани.

Носителка е на купата " Мисис България “ за 2001 година

Днес тя получи грамотата на специфична гала в общинския билдинг, като представител на институция, взела участие в акция за най-красива външна празнична декорация на социална или жилищна постройка, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски пространства.

Традиционната конкуренция се организира за 7-ма поредна година. В нея сили, креативност и отношение към красивото мериха 59 участници от община Варна - измежду които детски градини, учебни заведения, здравни заведения, частни бизнеси, жилищни кооперации.

Всеки, който искаше да показа своето чувство за новогодишните празници, можеше да изпраща фотоси или къси видеоклипове на сътворената от него или екипа му празнична декорация на специфичен имейл, като наложително трябваше да има посочено име, телефон за връзка и прецизен адрес.

Кадрите и клиповете бяха оповестени в страницата " Да украсим Варна за Коледа " във фейсбук, а създателите, събрали най-вече лайкове, получиха награди през днешния ден персонално от Иван Портних.

22 000 бяха реакциите в обществената мрежа на видеата и фотосите, взели участие в конкуренцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР