Екранната половинка на Деси Стоянова от Преди обед“ – Петър

...
Екранната половинка на Деси Стоянова от Преди обед“ – Петър
Коментари Харесай

Водещият на „Преди обед“ с първи думи за трагедията с мъжа на Деси Стоянова! Обяви кой ще я замества

Екранната половинка на Деси Стоянова от „ Преди обед “ – Петър Дочев, с горест на очите разкри жестоката истина за гибелта на брачна половинка на водещата. И напълно естествено тя не се появи е ефира на bTV.
Съпругът на Стоянова – журналистът Велислав Русев, умря ненадейно. Затова тя не се появи през вчерашния ден в ефир, само че едвам тази заран от екипът на предаването оповестиха публично тъжната новина.
„ Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби обичания си човек, брачна половинка си – уважаваният публицист Велислав Русев. Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта и превъзмогването на тази голяма персонална загуба. Ние, екипът на „ Преди обед “, я обичаме, до нея сме в този сложен миг и я чакаме да се върне “, бяха думите на Петър Дочев, предава show.blitz.bg.
На нейното място в днешния епизод виждаме актрисата Поли Недкова, която ще бъде опора на Дочев, който е от напълно скоро водещ на „ Преди обед “ и към момента няма задоволително насъбран опит, че да се оправи самичък с воденето нацяло предаване. Затова е помолил близката си колежка Поли Недкова за помощ, с цел да не носи тежкия товар нацяло предаване.
Не излиза наяве по кое време ще се върне на екран Деси Стоянова, само че екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има потребност, с цел да преодолее този тежък миг.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg