Екоминистърът Емил Димитров докладва за случая Алепу. Помагам на прокуратурата,

...
Екоминистърът Емил Димитров докладва за случая Алепу. Помагам на прокуратурата,
Коментари Харесай

БСП пита Ревизоро спи ли добре и хотели ли сънува?

Екоминистърът Емил Димитров рапортува за случая " Алепу ". Помагам на прокуратурата, регистрира той пред депутатите . Министърът пристигна в Народното събрание, откакто сутринта го повикаха депутатите от Българска социалистическа партия.

Предоставили сме всички документи, ще извърша всички инструкции на съда, увери министърът. Според него на Алепу може да има и хотел. От думите му стана ясно, че Министерство на околната среда и водите и РИОСВ- Бургас не са способен орган за " Алепу " . Община Созопол издава разрешението за градеж, а не повереното му ведомство.

Освен това той изясни, че казусът е от времето преди той да стане министър . Считам, че не е моя работа да разясня всичко, обвързвано с този случай, тъй като се стигна до елементи за проектанта, коя била жена му, на защитата каква била балдъза му , сподели министърът на околната среда и призна, че оборудването му приличало на хотел .

Премиерът сподели, че на " Алепу " ще има хубави кафези за птички, а министърът твърди, че ще има доста прекрасен хотел, включи се аленият народен представител Георги Свиленски. Той желае отговор какво ще има на " Алепу ".

От Българска социалистическа партия сигнализираха с декларация за " пандемията от наглос т ", с която се разграбва природата. Манол Генов се пошегува с юнашкото, по думите му, изказване на Емил Димитров, че няма да е екобухалка . Ставате маша в ръцете на съмнителни ползи , заподозря аленият народен представител.

Май ще останете фигурант за изкарване на мандата , допусна социалистът. Не е ли време да се ядосате на екологичните инспекции по места, както и на слепия държавен строителен надзор, който стиска очи , попита Генов. Вие стискате крепко очи, с цел да не видите разгарящия се скандал , акцентира той. Левите даже предложиха на министъра да си подаде оставката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР