Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала през денонощието

...
Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала през денонощието
Коментари Харесай

Автомобили горяха тази нощ в Русе

Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала през денонощието в Русе

За времето от 11:09 часа до 11:40 часа чиновници от Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за миризма на газ пропан-бутан на адрес в гр. Русе, ул. " Църковна Независимост ". На място екипа е открил, че в един от офисите се отопляват с печка на газ и при промяна на бутилката е имало леко приключване, а сигналът е бил подаден от жител, който е бил на партера.

Между 18:13 и 18:55 часа чиновници от Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за пожар в апартамент в бл. 4 в русенския кв. " Дружба ", където е зародило горене в туристическа газова бутилка, само че е била загасена преди идване на пожарникарите от екип на Първо районно управление (на МВР).

От 00:00 до 00:40 часа екип на Втора РСПБЗН – Русе е работил по сигнал за пожар в бус на на ул. " Будапеща " в Русе. Запалването е зародило в товарен автомобил „ Ситроен Джъмпер “, благосъстоятелност на компания. Той е бил включен на зареждане с удължители от павилион на компанията и пожарът е зародил от късо съединяване в климатичната система на фургона. Унищожени са седалките страничния ляв и предния прозорец, арматурното табло, предната стена на хладилния фургон и външното тяло на климатик. Останалата част е избавена.

Тази нощ в 03:27 часа чиновници от Първа РСПБЗН с два автомобила са изпратени на сигнал за зародило запалване в два автомобила на адрес в жк „ Родина “ в Русе. При идване на място е открито, че те са били загасени от притежателите, преди идване на екипите. Единият е с погубен двигателен отсек, а другия е с минимални вреди. Причината е в развой на определяне.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР