Екипите на ЧЕЗ успяха да отстранят авариите по електропреносната мрежа

...
Екипите на ЧЕЗ успяха да отстранят авариите по електропреносната мрежа
Коментари Харесай

Възстановиха електрозахранването във Врачанско

Екипите на ЧЕЗ съумяха да отстранят повредите по електропреносната мрежа във Врачанска област. С отчасти нарушено електрозахранване към момента е единствено с. Власатица, община Враца. По информация от ЧЕЗ до 19 часа през днешния ден и там ще бъде отстранена повредата и ще се възвърне електроподаването.

Няма сигнали за зародили проблеми с водоподаването на територията на област Враца.

Вследствие на значителни снагонавявания е затруднено почистването на пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на региона – сред обитаемоте места Баница – Борован, Борован – Бяла Слатина и Оряхово – Селановци – Кнежа.

Техника на АЕЦ – Козлодуй и на Община Оряхово, както и снегопочистващите компании, сключили контракт с Областно пътно ръководство – Враца, са включени в интервенция по извеждане на закъсалите коли и намиращите се жители в тях по трасето Оряхово – Кнежа.

При местността Мара Врачанка, сред селата Баница и Борован, е обезпечена роторна техника, с която да бъде почистено трасето, с цел да се освободи конвоят от тежкотоварни коли, образувал се от последния курс на Ферибот Оряхово – Бекет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР