Екипът за разработка на WhatsApp подготвя актуализация на клиента във

...
Екипът за разработка на WhatsApp подготвя актуализация на клиента във
Коментари Харесай

Актуализацията на WhatsApp за Android ще добави транслация на екрана и ще промени панела за управление

Екипът за разработка на WhatsApp приготвя актуализация на клиента във версията му за Android, която ще приближи месинджъра до платформите за видео-разговори като Zoom и Microsoft Teams. Приложението за продан на известия ще има функционалност за шерване на екрана, както и освежен панел за ръководство. В момента нововъведенията са налични единствено за стеснен брой бета-тестери. Компанията дава обещание, че до няколко седмици измененията ще станат налични за всички консуматори.

Преработеният панел за навигация (на фотографията по-горе) ще включва познатите детайли като превключване на камери, заглушаване на звука и видеото, както и нова функционалност за шерване на екрана. Когато натиснете новия бутон, ще видите известието „ Стартиране на запис или транслация на екрана в WhatsApp? “, Както и предизвестие за недопустимостта на лъчение на конфиденциални данни.

Струва си да се означи, че тази функционалност може да не работи на по-старите Android-модели, когато вършиме групови диалози или с консуматори, които нямат изтеглена най-новата версия на WhatsApp.

Наскоро Meta добави още една дълго чакана смяна в своя месинджър – функционалността за редактиране на известия, която работи единствено през първите 15 минути.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР