Екипът на най-хитовия български сериал Съни бийч ще се пренесе

...
Екипът на най-хитовия български сериал Съни бийч ще се пренесе
Коментари Харесай

Пловдив става Съни бийч: Снимат ТОП сериала в Plovdiv Pla...

Екипът на най-хитовия български сериал " Съни бийч " ще се придвижи в Пловдив, по-точно в Plovdiv Plaza Mall, за няколко дни. През идната седмица в огромния търговски център ще се вършат част от фотосите на втория сезон на поредицата. Актьорите, екипът и поддръжката, които наброяват над 200 души, ще дойдат в града под тепетата непосредствено от морето, където се готви по-голямата част от сериала. С тях вървят и два тира с техника.

Пловдив към този момент е като роден град за звездите от " Съни бийч ". В сряда вечерта обичаните артисти от дребния екран Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева и Даниел Пеев-Дънди дойдоха в Plovdiv Plaza Mall и зарадваха почитателите си с близка среща. В ролята на модератор на събитието влезе Мирон Крумов, който е и основен сценарист на сериала.

Пред разчувстваната аудитория той описа по какъв начин се е родила концепцията, по какъв начин е написан сюжета, по какъв начин са определени персонажите и актьорите им. В обща сказка пък паднаха секрети от снимачния развой на първи и втори сезон.

Актьорите раздаваха подписи и се снимаха със своите фенове, включиха се в занимателно караоке съревнование, чиято съществена задача бе да се изпее паметното парче към сериала на радиоводещия Димитър Павлов и музиканта Явор Русинов. Кулминацията на събитието бе изтеглянето на печелившия пловдивчанин от томболата, който ще се включи в фотосите на втория сезон на " Съни бийч ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР