Екипът на Български спортен тотализатор организира специални събития в Габрово

...
Екипът на Български спортен тотализатор организира специални събития в Габрово
Коментари Харесай

Спорт тото зарадва двама късметлии с невероятни нови автомобили

Екипът на Български състезателен тотализатор провежда специфични събития в Габрово и Русе през миналите дни. Повод и за двете бе връчването на ключовете за страхотни леки коли.

Возилата са извоювани посредством чоп от играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, без спомагателен залог. Както в Габрово, по този начин и в Русе от тотализатора проведоха специфична ТОТО лотария, която зарадва почитателите със страхотни облаги.

На 10.09.2019 година Александър Николаев от Габрово получи ключовете за страховит градски джип Форд ЕкоСпорт. Той показа, че когато взе участие в игрите на СПОРТ ТОТО, залага на случайни цифри. Фишът, който му донесе облагата, бил подарен от непосредствен. Александър схваща, че е притежател на нов автомобил, когато отива в тото пункта, с цел да ревизира квитанцията си. Той незабавно се обажда на своите близки, с цел да им заяви радостната вест.

Александър към момента няма шофьорска брошура, само че облагата му идва като по поръчка, тъй като сега кара шофьорски курс.

Още на идващия ден от СПОРТ ТОТО продължиха да раздават страхотни облаги. На 11.09.2019 година бяха връчени ключовете за грациозен градски автомобил Форд Фиеста на Савина Новакова от Русе. Печалбата е плод на екипна работа на женския тим в нейната фамилия.

Тя получила късметлийския фиш като подарък от своята баба, която е разпален тото състезател. За облагата пък ѝ съобщила нейната майка, която проверила квитанцията в близкия тото пункт.

Когато схванала щастливата вест, Савина не повярвала и няколко пъти проверила фиша си в интернет. „ За мен това е съвършената дамска кола! Смятам откакто я покарам малко из града, с цел да привикна с нея, да направя и някое по-дълго странствуване “, споделя късметлийката.

Ключовете и за двете возила връчи госпожа Вася Ботева, районен шеф в БСТ. Тя пожела безаварийно шофиране на двамата късметлии, а на останалите участници в игрите на тотализатора доста здраве и огромни облаги.

Вангелия Иванова от Габрово и Лариса Мурадян от Русе ще могат да гледат предаванията на СПОРТ ТОТО на страховит ЛЕД СМАРТ тв приемник, с помощта на извършените специфични ТОТО томболи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР