Екип от учени на Националната агенция за океански и атмосферни

...
Екип от учени на Националната агенция за океански и атмосферни
Коментари Харесай

Мистерия! Учени със сензационно откритие в Тихия океан

Екип от учени на Националната организация за океански и атмосферни проучвания (NOAA) се натъкнаха на нещо извънредно извънредно, до момента в който изследваха подводен вулкан надълбоко край крайбрежията на Аляска: тайнствен златен предмет, оповестява " The Byte ".

Намерен загнезден в страната на подводната конструкция на към под повърхността на Тихия океан, странният предмет, сходен на кълбо, озадачи океанските откриватели, които сега картографират морското дъно на Аляска благодарение на отдалечено ръководен уред, като част от последната задача на администрацията " Seascape Alaska ". И до момента в който да се натъкнеш на злокобно " златно яйце " в подножието на античен вулкан е задоволително злокобно единствено по себе си, откривателите са още по-шокирани, когато откриват, че мистериозното кълбо има дупка - като че ли нещо си е пробило път.
-->
" Нещо се е пробвало да влезе... или да излезе ", отбелязва един от откривателите.

Подводните " досиета X "

След като се пошегували с " Досиетата Х ", откривателите в последна сметка вземат решение, че ще би трябвало да употребяват една от роботизираните ръце на подводния уред, с цел да вземат проба и да създадат ДНК тест, с цел да потвърдят произхода на предмета.

" Само се надявам, че когато го побутнем, нещо няма да реши да излезе ", разяснява един от учените, до момента в който екипът пуска роботизираната ръка. " Това е като началото на филм на ужасите. "

Но за очевидно облекчение на учените в последна сметка нищо не се появява от кълбото. При допиране от страна на робото странният обект наподобява желатин и повече като коприна. Скоро то ще бъде подложено на по-внимателна лабораторна инспекция в лаборатория, съобщи БГНЕС.

Изследователите имат няколко догатки за това какво би могло да бъде кълбото - да вземем за пример останки от мъртва морска гъба. Въпреки това, по всичко наподобява, че те са много затруднени.

" Когато груповите ни знания не могат да го разпознават, значи това е нещо необичайно ", уточни един от членовете на екипа. " Кое животно би направило сходна обвивка на яйце? ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР