Екип от 70 специалисти в София разработва софтуера на AtScale(снимка:

...
Екип от 70 специалисти в София разработва софтуера на AtScale(снимка:
Коментари Харесай

Български екип развива софтуера на AtScale


Екип от 70 експерти в София създава софтуера на AtScale
(снимка: CC0 Public Domain)

Над 90% от процесите по създаване и възстановяване на софтуерните артикули на AtScale към този момент се правят у нас. Родните експерти са основни за развиването на компанията, чийто екип в София наброява 70 души.

„ Тяхна е заслугата за ъпдейта, който пуснахме преди няколко дни. Особено значими са нововъведенията, свързани с възстановяване на нашия OLAP модел при работата с принадлежности за бизнес просветеност (BI), изкуствен интелект (AI) и машинно образование (ML) ”, уточни Момчил Михайлов, вицепрезидент и общоприет управител на AtScale за Европа, който е в основата на.
още по тематиката
Последният ъпдейт AtScale 2020.5 прибавя нови функционалности в работата на софтуера. Сред основните нововъведения е усъвършенстваната съгласуемост с най-популярните BI принадлежности в облака. AtScale 2020.5 е сертифициран за работа с Tableau 2020.3 и усъвършенства филтрирането при потребление на Microsoft Excel Top-N – това улеснява бизнес потребителите да проучват огромни размери от данни в облачното пространство.

Подобрен е и матричният аспект при основаване на комплициран Cube. Сега клиентите могат да построяват, възприемат и редактират огромни модели от данни с значимо значение за бизнеса по-лесно посредством новия Matrix View.

Междувременно, AtScale уголемява екосистемата си от сътрудници, основани в облачното пространство. Okta, водач в Cloud IAM пространството, към този момент е част от фамилията на компанията. Ъпдейтът 2020.5 предлага органична API интеграция към Okta в допълнение към към този момент съществуващата LDAPS съгласуемост.

AtScale е американска компания, профилирана в облачните услуги, съхранението и обработката на огромни масиви от данни. Нейният програмен продукт разрешава на клиентите да виртуализират аналитични данни, без значение къде се съхраняват, като по този начин е вероятен обединен аспект на информацията към BI, AI и приложения за машинно образование.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР