Екатеринбург. На 25 юни, жителката на Екатеринбург, Анна Филина отлетя

...
Екатеринбург. На 25 юни, жителката на Екатеринбург, Анна Филина отлетя
Коментари Харесай

“Московский Комсомолец“: Рускиня се оказа единствен пътник в самолет за 500 души

Екатеринбург. На 25 юни, жителката на Екатеринбург, Анна Филина отлетя за у дома от Турция. Тя се оказа единственият пасажер на борда на голям аероплан „ Боинг 747 “, който може да побере 500 пасажери, написа съветският вестник “Московский Комсомолец “ .

Анна Филина показа своята необикновена история за полет на страницата си в Instagram. В историята момичето разгласява фотоси от празния аероплан.

„ Първите странности започнаха на летището, когато забелязах, че съм сама на гишето за регистрация “, спомня си Ана. „ Получих бордна карта с номер 001 “.

Тогава момичето потегля към вратата за качване. Там също няма жива душа.

„ Цял час седях в празна зала и не разбирах за какво няма хора. От време на време ме обхващаше лека суматоха, не разбирах какво се случва, “ продължава Филина.

На борда Анна е била посрещната от също толкоз сюрпризиран личен състав. Стюардесите от своя страна не са очаквали, че ще би трябвало да обслужват един пасажер.

„ Персоналът от дванадесет души беше в потрес, както и аз. Те имаха един въпрос към мен: по какъв начин попаднахте тук? Но и аз имах въпрос към тях: „ Защо ще летите единствено поради един човек? “, споделя Анна.

Стюардесите обясниха, че във всеки случай те извършват полета, с цел да не стоят на летището. Но пасажери няма, тъй като на съветските туристи едвам преди два дни беше позволено да влизат в Турция.

„ Както разбирам, не им е преференциално да държат самолета на летището, а няма кой да лети. Освен това, това беше първият полет от Анталия до Екатеринбург. Живея в Турция от септември, явно с изключение на мен нямаше искащи да отлетят, тъй като туристите преди малко започнаха да идват в Турция, “ изясни Анна.

" Колко платихте за билета? "

" Моят " персонален " чартър струваше единствено 3 хиляди рубли (68 лв). "

„ Вероятно, единствено поради вас, стюардесите не са обяснили разпоредбите на полета, да изискват да затегнете коланите и да сложите маска? “

„ Не, всичко мина ясно по разпоредбите, като че ли салона беше цялостен с пасажери. Стюардесата сподели нормалното преди политане, стюардесите бяха с маски и ръкавици. По време на полета всички те се качиха подред, с цел да ме погледнат, постоянно питайки по какъв начин се оправям. Дадоха ми и бутилка вода.

„ Запознахте ли се с тях? “

„ Говорихме по време на полета. Вярно е, че те не си споделиха имената си. “

„ За първи път ли стюардесите се сблъскват с сходна обстановка? “

„ Да, те споделиха, че обслужват един пасажер за първи път. Мислели са, че ще летят сами, тъй че бяха извънредно сюрпризирани, когато ме видяха. “

„ На летището в Екатеринбург също ли бяхте сама на паспортния надзор, както и в залата, където се получава багажът?

„ Да, сама прекосих през паспортния надзор. След това напълно сама отидох до лентата за багаж. Пристигна единствената ми раница с тегло 10 кг. Всичко мина бързо и елементарно.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР