Екатерина Захариева - министърът на външните работи, е в постоянен

...
Екатерина Захариева - министърът на външните работи, е в постоянен
Коментари Харесай

Борисов: Търсим варианти да приберем българите от Ухан

Екатерина Захариева - министърът на външните работи, е в непрекъснат контакт с френските и европейските управляващи, които обмислят разновидности по какъв начин да бъдат превозени европейските жители от китайския град Ухан, където е огнището на болест с ковид. Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с италианския министър-председател Джузепе Конте, написа Канал 3.бг.

" Мога да кажа единствено за българските жители – външният министър е в контакт с французите, с цел да не употребяваме обособени самолети, а да приберем всички европейски жители в Китай дружно ", добави Борисов. Дори в Китай роботи сервират храна на инфектираните – много притеснително е това, което се случва там, заяви още министър председателят.

" Виждаме, че епидемията ще нарасне лавинообразно след това, и може би Европейски Съюз би трябвало да отреагира по някакъв метод, тъй като нито една страна не е в положение да направи това сама. Нужно е съществено европейско решение ", предложи Борисов.

По думите на италианскияа министър председател Конте Италия е въвела строги ограничения за битка с ковид по този начин, че да не бъде допускано разпространяване на болестта в страната. " Не единствено аз, само че и всички останали министри мигновено сме набелязали ограничения, които да бъдат взети за летищата по този начин, че да не се позволяват никакви условия за риск. В действително време сме по отношение на всички управляващи, само че и се стремим да не сътворяваме суматоха – суматохата би била противопоказна. Разчитаме на повишено внимание и всевъзможни ограничения да не се позволява вируса. Така че не сме обезпокоени от епидемията, само че сме бдителни за да не допуснем разпространяването на вируса ", приключи Конте.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X&
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР