Ежедневно ни се налага да харчим пари за какво ли

...
Ежедневно ни се налага да харчим пари за какво ли
Коментари Харесай

С ТЕЗИ 5 домашни средства банята ще ЗАБЛЕСТИ от чистота

Ежедневно ни се постанова да харчим пари защо ли не. Понякога разноските стават по - огромни и тогава имаме потребността да спестим малко средства. Хигиената на дома също е много значима и постоянно влагаме пари в препарати за разчистване. Що се отнася до банята почистването може да бъде на ниска цена с нашите оферти за блестяща баня със средства, които всеки дом има.

1. Сода и оцет
Вероятно сте чували за мощните почистващи свойства на содата и оцета. Ако не сте пробвали - пробвайте. Разтворете 1 чаша сода бикарбонат с 1/2 чаша бял оцет и излейте течността в тоалетната. Оставете да работи няколко часа, след което просто пуснете водата. 
Друг почистващ трик със сода, който можете да опитате е да почистите канала. 1/4 чаша сода и 1 чаша оцет се смесват и разтвора се излива в канала. Оставя се за към 30 минути и се полива с вряла вода.
Общо взето содата и оцета почистват доста добре замърсявания от всевъзможен тип и могат да са ви доста потребни освен в банята.
Как елементарно и бързо да почистим банята с някои кулинарни съставки?
Идеалната баня би трябвало освен да бъде дизайнерска и практична, само че и безупречно чиста. Ефикасното й разчистване може да стане не самичък...
Прочети повече
2. Лимон
Изцедете сока на 2 лимона и налейте в найлонов плик. Потопете слушалката на душа вътре. Завържете плътно, тъй че цялата слушалка да е потопена в сока. Оставете по този начин за през нощта. На сутринта изплакнете и ще имате чист душ.

3. Не изхвърляйте завесата
Няма смисъл да изхвърляте завесата, когато е станала мръсна. Пуснете я в пералнята дружно с няколко хавлии, с цел да се трие в тях. След като е подготвена, просто я закачете на мястото, с цел да изсъхне.

4. Спирт
Огледалото в банята се цапа най - елементарно, а петната нормално са сложни за разчистване. На помощ тук идва спиртът. Измийте огледалото с гъба, която е добре намокрена със алкохол. След това напръскайте с разтвор на вода и оцет в съответствие 1:4 и подсушете със суха забрадка по опция микрофибърна.

5. Шампоан
Шампоанът отлично почиства ваната и въобще зоната на душа. Нанесете от продукта благодарение на гъба и изплакнете щедро с вода. Ако не желаете да употребявате вашият шампоан за тези цели, купете купите най - евтиният от близкия супермаркет. Той също ще ви свърши доста добра работа.
6 лесни хитринки за ИДЕАЛНО и елементарно ПОЧИСТВАНЕ на всяка баня
Банята е едно от пространствата вкъщи, на които би трябвало да се обръща доста внимание. Трябва да се поддържа чиста непрекъснато, тъй като натрупв...
Прочети повече
За да имате по – чиста баня и поддържането ѝ да става по - елементарно и на ниска цена обирайте постоянно влагата по стените и пода на банята си. Когато застои водата води до по - съществени замърсявания, което усложнява почистването. Ако имате прозорец отваряйте го постоянно, с цел да се изпарява водата на открито или не затваряйте компактно вратата, до момента в който банята не изсъхне изцяло.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР