Ежедневието на Кейт Мидълтън става все по-натоварено. И в това

...
Ежедневието на Кейт Мидълтън става все по-натоварено. И в това
Коментари Харесай

Когато Кейт направи нещо за първи път

Ежедневието на Кейт Мидълтън става все по-натоварено. И в това няма нищо необичайно - като се изключи че е майка на три деца и брачна половинка на принц, тя има от ден на ден отговорности като член на кралското семейство. Но най-малко има от кого да се учи по какъв начин да ги извършва.
 Снимка 572103

Херцогинята на Кембридж за първи път имаше обща аудиенция с принцеса Ан.

40-годишната Кейт и 71-годишната щерка на кралица Елизабет II посетиха Кралския лицей за акушерки и Кралския лицей по гинекология в Лондон на 27 април. Те трябваше да се уверят, че двете институции работят дружно, с цел да обезпечат по-добри грижи за родилките.
 Снимка 572104

За Кейт тематиката е изключително персонално, тъй като самата тя е споделяла за проблемите, от които е страдала по време на бременностите си, напомнят от People. И тя, и принцеса Ан желаеха да се уверят, че за актуалните и бъдещи се майки се поставят нужните грижи.
 Снимка 572105

От Express пък разясняват, че визитата в колежите е значимо и поради друго. Това е първата обща публична активност на Кейт и Ан, а от сестрата на принц Уилям херцогинята може да научи доста. " Тя се учи от принцеса Ан, която е един от най-активните членове на кралското семейство ", добавя изданието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР