Ех, тази Кейт Мидълтън. Стилна, елегантна и толкова слаба, дори

...
Ех, тази Кейт Мидълтън. Стилна, елегантна и толкова слаба, дори
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън, отслабването след раждането и малките й хитринки

Ех, тази Кейт Мидълтън. Стилна, елегантна и толкоз слаба, даже след три раждания в границите на пет години. Въпреки че в последните месеци наподобява малко по-посърнала отпреди (напълно разбираемо), ние отново се чудим дали фигурата й на фиданка е единствено поради грижите за децата или има и други дребни секрети.

Храненето

Кейт не е почитател на строгите диети, само че е трансформирала здравословното хранене в собствен метод на живот. Всеки ден херцогинята употребява фрешове, както и зелени смутита, в състава на които влизат спирулина, спанак и кейл.

Пресата

Коремът е най-пострадалата част от женското тяло след бременността. А Кейт доста добре знае, че би трябвало да тренира крепко и преди този момент, с цел да може да се възвърне по-лесно в следствие.

Херцогинята всекидневно прави коремни преси и тренира абдоминалните мускули посредством разнообразни извършения във фитнеса в двореца Кенсингтън. Обича и да кара колело, което от време на време заменя и с велоаргометъра.

Ръцете

Често дамите не обръщаме задоволително внимание на тази част от тялото, само че остаряването си проличава и тук. Затова тренировките за ръце са не по-малко значими от тези за крайници.

Кейт е избрала плуването, което стяга цялото тяло и връща тонуса даже след безсънна нощ в грижи за децата. А тях тя също насочва към този спорт и изгодите от него.

Стойката

По време на бременността прегърбването е неизбежно поради тежестта на корема. А с цел да наподобява супер на фотоси, Кейт би трябвало да има съвършена стойка.

За постигането й се доверява на специфичен треньор, както и на своята самодисциплина, с цел да може непрекъснато да управлява стойката си. Подобно на Меган, Кейт също е почитател на йогата, само че на друга нейна вариация - айенгар йога. Благодарение на нея е по-гъвкава от всеки път.

Косата

Тя е една основна част от визията на всяка жена. И както знаем, постоянно смяната в имиджа потегля точно от нея. След завръщането си от малко майчинство, Кейт ни изненада с няколко сантиметра по-къса коса, в която проблясват и по-светли кичури.

Това е оптически трик за по-слабо лице, а и мигновено подмладява изражението. По-светло кафявото прикрива и първите бели коси, които са неизбежни, когато имаш три деца и толкоз натоварена стратегия.

Черното

Класика, с която постоянно ще изглеждаме добре. И по-слаби. Когато не е с елегантна рокля, в последно време Кейт залага на напълно мрачен тоалет. А ние се чудим на тънките й крачета и талия.

Гримът

Мидълтън реши да се откаже от обичания си черен молив за очи в името на по-натуралната визия. Когато не е със мощен грим, херцогинята наподобява много по-млада, написа Daily Mail.

Тук отново виждаме мигане към стила на Меган Маркъл, която също се придържа най-много към малко цвят на устните и искра на лицето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР