Ефектът от мащабната акция на КАТ по пътищата към морето

...
Ефектът от мащабната акция на КАТ по пътищата към морето
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ефектът от акцията по пътищата към морето тепърва ще се усети

Ефектът от огромната акция на КАТ по пътищата към морето занапред ще се усети. Това съобщи премиера Бойко Борисов във Варна. Той е на посещаване в морската столица с цел да инспектира огромните инфраструктурни планове.

Варна

Екипите на Пътна полиция са оборудвани с най-новата техника и ще наблюдават за извършители на пътя и нападателни водачи.

Бойко Борисов, министър-председател: " Сега им купихме най-хубавите машини с фабрично вградени видео камери залепят се за тебе и карат, филмират те и оставаш без брошура. Така че сме ги изкарали по пътищата, от горната страна имаме хеликоптери, които снимат до един квадратен сантиметър, радари на пътя. "
Във Варна ремонта на бул. " Левски " трябваше да завърши до края на август, само че удължиха периода с четири месеца.

Бойко Борисов, министър-председател: " Малко им се карах, че се бавят, само че го минах целия и фактически е доста комплицирано оборудване с тези пилони, които породиха в резултат на тази 100 годишна заплаха от наводнения, само че виждате последните години не можем да бъдем сигурни. ека да гo създадат качествено, с цел да не стане някоя пакост. "
Двете най-големи църкви във Варна сега се ремонтират и строят с помощ и от страната. До момента Министерския съвет е отпуснал на митрополията половин милион лв..

Бойко Борисов, министър-председател: " А за " Успение Богородично "? - Там са 200 хиляди лв. и 300 хиляди лв. за ремонта на храма „ Свети Прокопий Варненски ". -Така, а остава ли ни още до края на ремонта? - За " Свети преподобни страдалец Прокопий " се надявам, че до края на другата година ще открием храма. "
Премиерът инспектира и ремонтните действия в квартал Аспарухово, където тече цялостна рехабилитация на главните булеварди и замяна на подземната инфраструктура.

 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР