Едва ли в тези дни ще може да се каже

...
Едва ли в тези дни ще може да се каже
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Бивш министър на отбраната взриви ефира с тази новина за войната в Украйна

Едва ли в тези дни ще може да се каже с акуратност кой взриви Кримския мост. Двете страни си насочат взаимни обвинявания, само че най-вероятно това е офанзива на украинските сили, като тя е осъществена с два морски дрона. Кримският мост е съществена транспортна връзка сред Русия и Кримския полуостров, която разрешава снабдяването на полуострова с храна и гориво, само че също по този начин и онсовната логистична връзка, по която се доставят съветските военни елементи, които се намират в Югоизточна Украйна.
Това сподели в предаването „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS някогашният министър на защитата Ангел Найденов, който разяснява днешния гърмеж на Кримския мост.
„ Украинската контраатака отбелязва едно по-бавно нахлуване. Това се дължи на разнообразни фактори. Вече се появиха информации, че Украйна е употребила касетъчни бомби. Аз персонално изрично не поддържам потреблението на касетъчни бомби. Аз кардинално съм за даването на военната помощ за Украйна, само че не мога да си показва, че някъде в складовете седят 100 бройки БТР, за които никой не знае. Щом Щабът на Българската войска е решил, че тази техника няма да отслаби боеготовността на армията – дано ги предоставим. Тази техника най-вероятно няма и нужното въоръжение “, разкри Найденов.
„ Идеята за отчасти участие на Украйна в НАТО набира скорост, само че на мен ми се коства, че е нереализируема. Това ще значи признание на разделянето на Украйна. Аз персонално не виждам основата, върху която сега може да се реализира мир. Войната ще продължи. Надявам се да се реализира съглашение за зърнената договорка, тъй като тя е вжана за целия свят “, приключи някогашният боен министър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР