Едно от водещите имена в Продължаваме промяната (ПП) - Даниел

...
Едно от водещите имена в Продължаваме промяната (ПП) - Даниел
Коментари Харесай

Човек на Кирил Петков призна, че ще става външен министър

Едно от водещите имена в " Продължаваме промяната " (ПП) - Даниел Лорер, удостовери, че той ще е предлагането на обединението за министър на външните работи. По абсурден метод през последните дни името му бе упоменато в този подтекст от източници в Северна Македония, които са уверени, че Лорер ще даде бърза формула за излизане от разногласието сред София и Скопие.

Лорер заяви още в изявление за бТВ, че актуалният министър на образованието Николай Денков евентуално ще бъде на този пост в кабинета на Политическа партия. Собственикът на компания " Еконт " Николай Събев пък ще става министър на превоза, стана ясно от думите на деятеля на Политическа партия. Очаквано той удостовери, че предлагането на групировката за министър председател е Кирил Петков.

Първата стъпка към постоянен кабинет е положена. Говорихме с Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Всички показват подготвеност за договаряния. Усещам покорност, което дава звук за конструктивност, сподели Даниел Лорер. По думите му задачата е една – „ излизане от корупционно тресавище “.

„ За първи път в историята на България ще повдигнем съдружната просвета. Ще излезем със съглашение “, похвали се той.

По тематиката дали е допустимо Христо Иванов да бъде правосъден министър Лорер сподели, че съдружните сътрудници ще дадат своите оферти: „ Не ни се желае да раздаваме министерства и да стартираме работа преди да се съгласим какво вършим по обособените тематики “.

Дебатите ще бъдат излъчени онлайн: „ Нашата вяра е това да се случи от средата на другата седмица. Всяка една от страните приготвя тимовете, които ще договарят “. По думите му проблемите пред България са съществени: „ Ще намерим консенсус, с цел да е спокоен българският жител “.

„ Една от компликациите пред нас е, че водачите подадоха оставки. Предполагам, че за Демократична България ще е по-лесно да избере Христо Иванов да договаря “, съобщи той.

„ Ясно е, че имаме президент на смяната, който я стартира с нашето служебно държавно управление. Ние ще създадем всичко допустимо по нашите сили Радев да завоюва изборите “, добави още.

Лорер отхвърли структури на Българска социалистическа партия да са привличани от Политическа партия и разгласи, че новият план е центристки: „ Центърът може да притегля и двете страни “. Той призна, че е бил член на социалистическото придвижване в Израел. По думите му модерното ляво се доближава към модерното дясно в стопанската система.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР