Едно от основните нововъведения, пристигнали с голямото есенно обновяване Windows

...
Едно от основните нововъведения, пристигнали с голямото есенно обновяване Windows
Коментари Харесай

Microsoft е допуснал още една много досадна грешка в October 2018 Update

Едно от главните нововъведения, пристигнали с огромното есенно възобновяване Windows 10 October 2018 Update е опцията за прекопирване на фотосите и изображенията от смарт телефона към компютъра благодарение на приложението YourPhone . Само че прекалено много консуматори се оплакаха, че тази стратегия просто не работи. Но даже и фотосите да се трансферират в компютъра, потребителите се сблъскват с още един проблем.

Оказа се, че фотосите и изображенията от смарт телефона се записват в компютъра с признак „само за четене“. Възможно е тяхното разглеждане и проникване в другите документи (например презентация). Но не могат да се поправят с графичен редактор или нещо друго.

Разбира се, благодарение на файловия управител може да се махне отбраната от редактиране и да се сложи байрак за четене и запис. Но това е досадна загуба на време, а и надали са доста потребителите, които при всяко прекопирване на фотоси ще се занимават с знамена.

Софтуерният колос знае за казуса и вероятно скоро ще показа нова версия на приложението, в която тези недоглеждания са оправени. Интересно е, че макар че Microsoft спря разпространяването на Windows 10 October 2018 Update , потребителите не престават да разгласяват недоволства за подли проблеми при неговото инсталиране.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР