Едно от нововъведенията в мобилната операционна система iOS 12 бяха

...
Едно от нововъведенията в мобилната операционна система iOS 12 бяха
Коментари Харесай

Apple анонсира нови емоджита за iOS 12 с топ-мениджърите на компанията

Едно от нововъведенията в мобилната операционна система iOS 12 бяха мемоджитата. Те оферират опцията за основаването на личен анимиран аватар-емоджи.
Финалната версия на iOS 12 би трябвало да излезе през месец септември. Но през днешния ден, 17 юли, в интернационалния ден на емоджито, Apple подсети за новата функционалност, като размени изображенията на топ-мениджърите в уеб-страницата на своя уебсайт с емоджита .



Да напомним, че iOS ще може да се конфигурира на iPhone 5s и по-новите модели, на iPad Air и нагоре, както и на шестото потомство iPod Touch.



В новата версия на iOS компанията се е фокусирала най-вече върху плавността и стабилността на работата. Apple съобщи, че в средата на iOS 12 приложенията ще се започват с 40% по-бързо, клавиатурата ще бъде с 50% по-бърза, а камерата – със 70%.

Нововъведенията в новата операционната система включват още усъвършенствано търсене на фотоси. Променен е режимът „Не безпокойте“, в който могат да бъдат изключени всички уведомления и даже позвъняванията.



Добавени са нови разновидности на прическата – към този момент има емоджита с рижи, побелели и къдрави коси. Добавени са и доста нови животни. Тази година се чака да бъдат добавени нови спортни емоджита, емотикони на супергерои и знакът за безконечност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР