Едно от най-важните неща за държавата е стабилността. И то

...
Едно от най-важните неща за държавата е стабилността. И то
Коментари Харесай

Гунчева с уникално сравнение, на какво приличат българите

" Едно от най-важните неща за страната е стабилността. И то не непоклатимост на дъното и дълбаене под дъното. Стабилност значи сигурност в утрешния ден. Сигурност, че ще можеш да си платиш сметките, сигурност, че ще имаш ток, вода, бензин, ще можеш да работиш умерено. "

Това написа отделилата се от парламентарната група на " Възраждане "  Елена Гунчева в своя Facebook профил.

" Стабилност, че има държавно управление, което, въпреки да не ти е обичано, е предвидимо и работи в полза на страната ". добавя тя.

" В момента българите приличаме на младежи, които разочаровани от следващото гадже , което ни е излъгало, вместо да търсим качеството, се опитваме да наваксаме с количеството, като се хвърляме в нови и нови завършения. Докато най-после се отвратим и от връзки и от себе си. Като го придвижите в политиката, нещата стават ясни ", съпоставя самостоятелният народен представител.

" Политиката не би трябвало да е такава, че да провокира разтърсвания и безпокойствие какво ще се случи на следващия ден. Хората би трябвало да се усещат сигурни в страната си. Не да се опасяват от беднотия, апетит, мраз и война. Постоянните избори водят до деградация на демокрацията, до момента в който най-после останат да гласуват единствено партийните фрагменти и роднините, а болшинството от българите се отвратят изцяло от политиката ", разяснява Гунчева.

" От този обаян кръг би трябвало да се излезе. И тук и политиците и обществото би трябвало да проявят взаимно схващане за общите цели и да протегнат ръка едни към други. Или ще се спасяваме дружно, или ще потъваме дружно. Като народ. Защото всички ние сме част от един и същи народ. Колкото и да се ненавиждаме и да се отхвърляме, ние сме. Един народ, който би трябвало да реши какво бъдеще желае ", добавя още тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР