Едно от най-странните приятелства в света - това между ексцентричната

...
Едно от най-странните приятелства в света - това между ексцентричната
Коментари Харесай

Водка и жени свързват Родман и Ким Чен Ун

Едно от най-странните другарства в света - това сред ексцентричната някогашна звезда от Националната баскетболна асоциация (НБА) - Денис Родман и висшия водач на КНДР - Ким Чен Ун, се гради върху два фактора - водка и дами.

Страстта на водача на Северна Корея към баскетбола е общоизвестна, само че кой би очаквал, че тя ще докара до това Чен Ун да стане добър другар със скандалния американец. Самият Родман изяснява връзката си с Ким и споделя във видео изявление с Майк Тайсън по какъв начин е почнало всичко.

" Мислех си по какъв начин отивам в Северна Корея да давам подписи или да играя баскетбол. Не знаех нищо за страната - простак, а? Когато го срещнах за пръв път (Чен Ун), бях с Харлем Глоубтротърс (баскетболен тим за демонстративни мачове), само че не играех и някои от хората там ме помолиха да ги вървя след.

Помислих си: " Отивам в пандиза. Какво по дяволите съм направил в Америка? ". Минах през стълбите и седнах пред бюро. Тези високи кралски столове, имаше най-малко 20 от тях " - стартира Родман.

" Следващото нещо, което помня, е по какъв начин 22 хиляди севернокорейци станаха и започнаха да ръкопляскат и поддържат. Помислих, че е за мен, станах и помахах, само че ми споделиха: " Не, за него е " (за Ким Чен Ун).

Стояхме дружно и говорехме за баскетбол от самото начало. Мачът завърши и отидохме в една стая " - продължава с описа си той.

" Бихме се радвали, в случай че ни посетиш още веднъж. Компанията ти ни е приятна. Нека вечеряме дружно довечера - малко караоке, да пийнем водка, да сме със секси девойки и такива неща " - ми сподели той.

Следващото нещо, което помня, е по какъв начин вечеряме и сме доста пияни. Той стартира да пее на караоке, а аз нямах визия защо по дяволите приказва " - споделя Родман.

Родман добавя още, че е добър другар с Чен Ун, само че не се бърка в политиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР