Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и

...
Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и
Коментари Харесай

Cashback Месец – 12 000 лв в efbet - Победа дори при Загуба

Едно от най-неприятните усеща освен за спортистите, само че и за всеки човек, е провалянето.  Дори от него обаче постоянно могат да се извлекат позитиви и това е главната концепция на актуалната бонус акция на – “Cashback Месец – 12 000 лева “. Платформата за efbet.com трансформира загубата в победа за щастливците, които ще се включат в специфичното предложение.

100 лв. безвъзмезден
залог

При разполагаем най-малък
залог от 100 лв. на някои от подбраните авансово срещи, всеки може да взе участие в изтегляне за безвъзмезден залог на стойност 100 лв.. Важно е да се означи, че с цел да взе участие, потребителят би трябвало да е сложил залога си в секцията “На Живо “.

Бонус акцията дава опция за огромни награди през всяка седмица в интервала 18.09 -  15.10.2023 година! Подбраните срещи, които вземат участие в “Cashback Месец – 12 000 лева “, са обозначени със признака “☆ “ пред името си.

До 48 часа, след края на всеки дуел, се състои изтегляне на инцидентен принцип. То включва всички консуматори, които са взели присъединяване. За всяко събитие даден клиент може да бъде изтеглен един път. В тегленето попадат единствено губещи фишове, а при сполучливо евакуиране -
бонусът непосредствено се зарежда в акаунта.

Какво съставлява “ Cashback Месец – 12 000 лева “ и кой може да взе участие?

Общият награден фонд на акцията е 12 000 лв.,  които са разграничени на равни елементи за всяко от 12-те събития. Както към този момент стана ясно – всеки може да взе участие. Във всяка кампанийна седмица ще има по 3 мача,  а за всеки един от тях наградният фонд е общо 1000 лв. (10 спортни
бонуса х 100 лева).

Един клиент може да вземе присъединяване и с трите дуела през седмицата. Тоест, евентуално, може да бъде изтеглен за всеки от 12-те мача по време на акцията, като по този метод да натрупа 1200 лв. под формата на безвъзмездни
залози.

Превъртане на
бонуси в “ Cashback Месец – 12 000 лева “

При евакуиране измежду печелившите би трябвало да бъде осъществено и обичайното приплъзване - безплатният
залог би трябвало да бъде подложен на обща стойност 1 път неговия размер, като е наложително да бъде на пазар с коефициент, който е 1.50 или нагоре.

Освен тези условия, е значимо да се знае, че има
залози на секции от избрани маркети, които не се зачитат при сметките за приплъзване на средствата. Такива са:
всички типове азиатски линии; азиатски хендикап; равен няма залог; всички типове “черно/нечетно “.
Отговорна игра в efbet.com

Както присъединяване в
бонус играта “Cashback Месец – 12 000 лева “, по този начин и всички останали спортни залози, казино игри и игри на шанса, са с единствена функционалност - развлечение. Те не са метод за замогване и издържане!

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост. Повече информация за виновния хазарт и предварителната защита от опасности можете да намерите в секцията „ Разумно залагане “ на efbet.com, както и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР