Едно от най-драматичните и завладяващи телевизионни състезания в световен мащаб

...
Едно от най-драматичните и завладяващи телевизионни състезания в световен мащаб
Коментари Харесай

За готвенето с любов: Кристина и Теодор след „Мастършеф”

Едно от най-драматичните и завладяващи телевизионни надпревари в международен мащаб – „ Мастършеф”, дава късмет на елементарни хора да осъществен фантазиите си и да реализират нещо неизмеримо. Във всяко съревнование обаче има и отпаднали играчи. Двама от тях са Кристина Нгуен и Теодор Атанасов.

Теодор е единствено на 16 години, само че към този момент твърдо е решен, че желае професионално да се занимава с готвене.
Шеф Силвена Роу: Животът ми е като шоколадов мус Тя е първата дама в историята на MasterChef България, която ще е в журито дружно с началник Токев и началник Михалчев
" Взех решението си, откакто отпаднах от „ Мастършеф”. Преди това не бях толкоз сигурен, че това е нещото, с което желая да се занимавам. Сега съм доста по-мотивиран от преди”, описа в „ Тази неделя” Теодор.

За разлика от него Кристина показа, че ще готви по-скоро като фен и не счита да се занимава с това професионално.
Една нетрадиционна закуска с началник Михалчев В понеделник – 25 февруари, стартира новият сезон на „ Мастършеф ”
Теодор сподели, че има любимец в шоуто, само че не пожела да каже кой е той, с цел да не обиди някого. Възхищава се най-вече на началник Андре Токев и даже сега се образова в неговия ресторант. Целта му е да натрупа повече опит и следващата година още веднъж да се върне в „ Мастършеф” и да стане победител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР